Yeşim Salkım'dan şoke eden Aynur Aydın iddiası! 'Beraber olduğun evli adamın...'

Yeşim Salkım geçtiğimiz günlerde TGRT ekranlarında yayınlanan 'Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa' programında "Sokak köpekleri rehabilitasyon merkezine gönderilmeli" açıklamasında bulunmuştu. Salkım'ın sözlerine tepki gösteren şarkıcı Aynur Aydın, "Türk halkından ve hayvanlardan özür dileyip bağış yapsın" demişti. Yeşim Salkım'dan, Aynur Aydın'a cevap geldi: "Sen de beraber olduğun evli adamın karısından özür dileyecek misin?"

Yeşim Salkım, TGRT ekranlarında yayınlanan 'Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa' programında sokak köpeklerinin rehabilitasyon merkezine gönderilmesini söyleyerek sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

 

TEPKİLERİN ARDINDAN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Yeşim Salkım kendisine gelen eleştiriler karşısında videolu bir paylaşım yaparak açıklamada bulunmuştu:

"Evet son derece adil bir yayın yaptım. Sokaklardaki hayvanların rehabilitasyon merkezlerine alınmasını, orada bakılmasını ve bir yuvaya sahip olması gerektiğini, bunun için belediyeleri, İç İşleri Bakanlığı'nı ve hükümeti göreve çağırdım. Acılı bağlanmış olan iki babaya da 'Helvasını nasıl kardınız?' diye mi soracaktım ha gerizekalılar. Sizin ne düşündüğünüz benim umrumda bile değil. Doğru tektir. Anladınız mı? Ben de doğru olanı yaptım. Bana kalkıp şu kadarcık aklınızla gelmeyin. Benim kadar hayvanları seven insan zaten yoktur. Ama ben sizin gibi burada artistlik yapmıyorum. Oturduğum yer de geniş geniş evlerimde beş tane köpekle oturup videolar da çekmiyorum. Aklınızı başınıza devşirin. Hayvan sevgisinin ne olduğunu sizden öğrenecek değilim ben."


Hayvanseverliğiyle bilinen şarkıcı Aynur Aydın da, meslektaşı Yeşim Salkım'ın sözleri karşısında "İnsanlar hata yapabilir. Türk halkından ve hayvanlardan özür dileyip bağış yapsaydı" ifadelerini kullanmıştı.


Aynur Aydın'ın bu sözleri Yeşim Salkım'ı sinirlendirdi. Twitter hesabından paylaşım yapan Salkım, Aynur Aydın'ın yasak aşk yaşadığını ileri sürerek "Sen de beraber olduğun evli adamın karısından özür dileyecek misin acep? Hani zamanında televizyon kanallarında odama gelip size hayranım aklınıza, zekanıza çok seviyorum sizi diye gezinen ve maalesef hiç olamayan lümpen kız" paylaşımını yaptı. Yeşim Salkım'ın bu paylaşımı görenleri şoke etti.

Yeşim Salkım'dan şoke eden Aynur Aydın iddiası! 'Beraber olduğun evli adamın...'

 

 

Yeşim Salkım'dan şoke eden Aynur Aydın iddiası! 'Beraber olduğun evli adamın...' ile ilgili etiketler Yeşim Salkım Aynur Aydın Sosyal Medya Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.