"Kanırta kanırta piyasadan sileceğiz"

Şarkıcı Yeşim Salkım önceki gün bir AVM'de sevenleriyle buluştu. Bir izleyicinin playback sorusuna sanatçıdan ilginç yanıt geldi.

Enerjisi ve şarkılarıyla hayranlarına unutulmayacak konser yaşatan Yeşim Salkım, konser esnasında kendisine "Playback mi yapıyorsunuz?” sorusu soruldu.

Soruya kayıtsız kalmayan Salkım, "Cd’den çalmıyoruz, cd’den çalsak burada bir vantilatör, 2 tane de dansçı olur!” diyerek sahneye vantilatör koydurup, dansçı kullanan isimleri eleştirdi.

"Kanırta kanırta piyasadan sileceğiz"

KANIRTA KANIRTA HEPSİNİ PİYASADAN SİLECEĞİZ

Ardından da “Ben cd’den okumaya karşı olduğum için böyle kanırta kanırta hepsini piyasadan silecez. Biz canlı söyleyenler, 30 yıldır canlı söylüyoruz” dedi.

Yeşim Salkım, kendisini dinlemeye gelen engelli bir genç kızı da sahneye aldı. Genç kız, şarkıya eşlik edince duygulanan Yeşim Salkım şarkının sonunda genç kıza sarıldı.

 

 

 

"Kanırta kanırta piyasadan sileceğiz" ile ilgili etiketler Yeşim Salkım playback
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.