Yeşim Salkım'dan 'gerizekalı' çıkışı! / VİDEO

Geçtiğimiz gün Yeşim Salkım'ın sosyal medyadan ve ardından canlı yayından Seda Sayan'a hakaret etmesinin ardından Sayan mahkemeye başvurdu ve dava dosyasını sosyal medya hesabından paylaştı. Salkım dosyayı görünce deliye döndü.

Seda Sayan, Yeşim Salkım'ın kendisi hakkında söylediği sözler nedeniyle yargıya başvurup, yargı kararını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Seda Sayan kararı paylaşırken Yeşim Salkım'ın TC kimlik numarası ile ev adresini kapatmadan paylaşması Salkım'ı deliye döndürdü.

'GERİZEKALI!'

Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında mahkeme kararını Instagram hesabından paylaşırken TC kimlik numarasını ve adresini deşifre eden Seda Sayan'a sert sözlerle yüklendi.

Salkım, "TC numaramı, ev adresimi her şeyimi profilinde açık açık paylaşıyor, a be gerizekalı, ulan Seda Sayan git bak bütün dünya mahkemelerine git..." diye ağzına geleni saydı.

Yeşim Salkım'dan 'gerizekalı' çıkışı! / VİDEO ile ilgili etiketler Yeşim Salkım Seda Sayan Instagram dava gerizekalı dosya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.