Yeşim Salkım'dan Ajda Pekkan'a gönderme

Edirne'de, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kapsamında sahneye çıkan Yeşim Salkım, sahne üzerinden Ajda Pekkan'a göndermede bulundu.

Edirne Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi üzerinde Yeşil Salkım ve Tuğba Yurt konserleri düzenledi. Yağmur altında başlayan konserde sahneye ilk Tuğba Yurt çıktı. Yurt, sevilen şarkılarını söylemesinin ardından yerini Yeşim Salkım’a bıraktı. Siyah pullu elbiseyle sahneye çıkan Salkım, söylediği şarkılarla sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

jhbfnmoIsdcIfsdhfjkwer

AJDA KADAR OLMASA DA…

Yeşim Salkım, konser arasında kendisini izlemeye gelen genç hayranlarına, “Aranızda 1990 doğumlu var mı? Siz doğduğunuzda ben yeni albüm çıkarmıştım. Ajda kadar olmasa da yaşım var” diyerek, Ajda Pekkan’a yaş göndermesi yaptı.

Salkım, sahneye çağırdığı Roman kızıyla göbek atarak oynadı. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği konser sonunda Salkım, kentin ünlü tava ciğerini de yedi.

Yeşim Salkım'dan Ajda Pekkan'a gönderme ile ilgili etiketler Yeşim Salkım Edirne Ajda Pekkan YAŞ süperstar gönderme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.