Yeşim Salkım gün sayıyor... Bağ-Kur'dan emekli olacak!

Yeni sinema filmi izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Yeşim Salkım, gelecekler ilgili planlarını anlattı.

Salkım, "Bodrum'a yerleşiyorum. Kitabımı çıkardıktan sonra gitmeyi planlıyorum. Seneye Bağkur'dan emekli olacağım. Annemi ve Ada'yı alıp Bodrum'a gideceğim. Orada çocuklarla bir şeyler yapmak istiyorum. Herkese tavsiye ediyorum; belli bir zaman gelince emekliye ayrılın." dedi.

DASFDSAFS

YEŞİM SALKIM KİMDİR?

Yeşim Salkım, 1968 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü’nde tamamlamıştır.
1994 yılında Hiç Keyfim Yok albümünü piyasaya sürmüş ve iyi bir çıkış yakalamıştır.
1995 yılında Ferman, 1997 yılında Yoktan Geliyorum, 2000 yılında Hep Böyle Kal, 2001 yılında Vefa Borcu, 2005 yılında Ayna, 2006 yılında Bazen, 2007 yılında Casablanca, 2008 yılında Sen NAsılsan Öyleyim, 2009 yılında 7. 2010 yılında İstanbul’da Aşk ve 2012 yılında Bizim Şarkımız Albümlerini çıkarmıştır.
1996 yılında ise Eşkıya dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.
Ateş Dansı, Fosforlu Cevriye, Şarkıcı, Seher Vakti, Deli MAvi, Babam Çok Değişti, Sessiz Gemiler, Huzur Sokağı ve Kocamın Ailesi dizilerinde rol almıştır.
Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Hande Soral, Barış Kılıç, Murat Han ve Sedef Avcı ile paylaştığı Evlat Kokusu dizisinin kadrosunda yer almakta ve Hünkar karakterini canlandırmaktadır.

Yeşim Salkım gün sayıyor... Bağ-Kur'dan emekli olacak! ile ilgili etiketler Yeşim Salkım emekli
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.