Yeşim Salkım, Demet Akalın'ı taşlamaya devam ediyor! / VİDEO

Yeşim Salkım, sunduğu magazin programında her fırsatta Demet Akalın'a gönderme yapıyor. Salkım bu sefer de Akalın'ın "Artık polemik yok" sözlerini diline doladı.

Lifetime'da 'Laf Bende Kalmasın' isimli magazin programı yorumcularından olan Yeşim Salkım, geçtiğimiz günlerde anneannesini kaybetmiş, Akalın da Twitter'dan başsağlığı dilemişti. Bu olaya çok bozulan Salkım o günden beri Akalın'ı bombalamaya devam ediyor.

"SEN KİM DOBRALIK KİM!"

Programda popçu Demet Akalın'ın "Artık polemik yok" sözlerini değerlendiren Yeşim Salkım, Akalın'ın insanları birbirlerine düşürüp sonra oturduğu yerden güldüğünü iddia etti. Ardından Demet Akalın'ın en dobra kadın seçilmesine de "Seçenler onun akrabasıdır, arkadaşıdır, hediye almıştır falan" diyerek "Bu ülkede benden dobrası yoktur. Sen kim dobralık kim!" yorumunda bulundu.

"POLEMİĞİN OLMADIĞI YERDE ŞARKI SÖYLEYEMEZ!"

Demet Akalın ile ilgili alt yapısı sıfır yorumunda bulunan Yeşim Salkım, "Demet polemiğin olmadığı yerde sen şarkı söyleyemezsin" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Yeşim Salkım, Demet Akalın'ı taşlamaya devam ediyor! / VİDEO ile ilgili etiketler Yeşim Salkım Demet Akalın polemik lifetime laf bende kalmasın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.