Yeşim Salkım babasının cenazesinde en çok ona şaşırdı! Kanlı bıçaklı olduğu sanatçıdan çiçek aldı!

Kanlı bıçaklı hasım olan ünlülerden Yeşim Salkım - Gülben Ergen ikilisinin arasındaki buzlar eriyor. Geçtiğimiz gün Salkım'ın babasının cenazesine çiçek gönderen Gülben Ergen ilk adımı atan isim oldu.

Yeşim Salkım'ın müzisyen babası Dursun Salkım'ın koronavirüsten hayatını kaybetmesi sonrası düzenlenen cenaze töreni Üsküdar Şakirin Cami'ndeydi. Kılınan cenaze namazının ardından Ihlamurkuyu mezarlığına defnedilen babasının cenazesinde perişen durumdaki Yeşim Salkım'a kanlı bıçaklı hasım olduğu şarkıcı Gülben Ergen'den zeytin dalı geldi.

Gülben Ergen, Yeşim Salkım'a bu acı gününde yanında olduğunu göstermek amacıyla çiiçek gönderdi. Son yılların en çok konuşulan iki düşman isminin bu yakınlaşması magazin gündeminin de konusu oldu.

Yeşim Salkım: Maalesef geceleri kariyerinize sarılıp uyuyamazsınız! - Show  TV

YEŞİM SALKIM NE CEVAP VERDİ?

Aralarındaki düşmanlığın geçmiş yıllara dayandığı Gülben Ergen ve Yeşim Salkım arasında buzların erimesi yorumu yapılan olay sonrası şarkıcının ne yorum yaptığı merak konusu oldu.

 

 

Yeşim Salkım babasının cenazesinde en çok ona şaşırdı! Kanlı bıçaklı olduğu sanatçıdan çiçek aldı! ile ilgili etiketler Yeşim Salkım Gülben Ergen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.