Yeşim Ceren Bozoğlu, 7 ayda 20 kilo verdi!

Yeşim Ceren Bozoğlu, kilo sorunu ile savaşmaktan vazgeçmiyor. Bir süredir ortalarda görünmeyen sanatçı, geçirdiği operasyon ile 7 ayda 20 kil vermeyi başardı. Sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan sanatçıyı görenler tanımakta güçlük çekti.

Usta oyuncu ve oyuncu eğitmeni Yeşim Ceren Bozoğlu, kilo sorunuyla savaşmaktan vazgeçmiyor. Birçok kez ciddi çabalar sonucunda zayıflamayı başaran ancak bir süre sonra yeniden kilo alan Bozoğlu, önceki gün paylaştığı fotoğrafla bir kez daha takipçilerini şaşırttı. Oldukça zayıfladığı görülen sanatçı, süreci tüm ayrıntılarıyla anlattı. “Gastrik bypass ameliyatı oldum. 7 ayda 20 kilo gitti. Yani başlangıç kilomun %23’ü Şubat ayına kadar kilo kaybım devam edecek. Neden tüp mide ameliyatı olmadım da, gastrik bypass’ı tercih ettiğime gelince. Tüp mide ameliyatı sonrası tekrar kilo alma oranı by-passa göre daha yüksek.Yemek yeme konforu kıyas kabul etmez.Tüp midede 2 hafta-1 ay arası sıvı beslenme var. Ben ise ameliyattan 48 saat sonra, etimek, peynir ve reçelli kahvaltı yaptım. Midede kaçak riski bypass’ta daha düşük. Tüp midede, midenin yüzde 80’i geri dönüş olmaksızın vücuttan atılırken, gastrik bypass’ta organ kaybı yok”….

GASTRİK BYPASS NEDİR?

Gastrik bypass ameliyatlarında midenin büyük bir bölümü bypass edilerek küçük hacimli (yaklaşık 30-50 cc) bir mide bölümü hazırlanarak ince bağırsaklara dikilir. Bu ameliyatta hem diğer obezite cerrahisi ameliyatlarında olduğu gibi mide hacminin küçültülmesi hem de bağırsakların bir bölümünün devre dışı bırakılarak, tüketilen yiyeceklerin bir kısmının emilmeden atılması hedeflenir. Böylece hastalar hem daha az gıdayla doyar, hem de aldıkları gıdanın bir kısmı emilir.

Yeşim Ceren Bozoğlu, 7 ayda 20 kilo verdi! ile ilgili etiketler Yeşim Ceren Bozoğlu zayıfladı 7 ayda 20 kilo
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.