Yeşilçam'ın yıldız ismi Kırmızı Oda'da! Kırmızı Oda Zafer'in annesi Nurcihan kimdir?

Tv8'in Cuma akşamları reyting rekorları kıran dizisi Kırmızı Oda oyuncu kadrosuna yeni isimler gelmeye devam ediyor. Yiğit Özşener ve Esra Ronabar'dan sonra Yeşilçam'ın yıldız ismi Itır Esen de Kırmızı Oda'ya katıldı.

Başrolünde Binnur Kaya'nın rol aldığı ve yayınlandığı her bölüm izleyicisini ekran başına kilitlyen Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosu gittikçe ilgi çekiici hale geliyor.

Son olarak Yiğit Özşener ve Esra Ronabar diziye bir çift oalrak katıldılar. Doktor Manolya'nın hastaları olan Zafer ve Nihal çiftinin gittikçe derinleşen hikayesine Yeşilçam'ın yıldız ismi de dahil oldu. Itır Esen'in Kırmızı Oda Zafer'in annesi Nurcihan'ı oynaması dizinin izleyenlerini heyecanlandırdı.

KIRMIZI ODA NURCİHAN KİMDİR?

Yeşilçam'ın yıldız ismi Kırmızı Oda'da! Kırmızı Oda Zafer'in annesi Nurcihan kimdir?

Kırmızı Oda kadrosuna 33. bölümden itibaren dahil olacak olan Itır Esen, Zafer'in annesi Nurcihan'a hayat verecek.

Yeşilçam'ın yıldız ismi Kırmızı Oda'da! Kırmızı Oda Zafer'in annesi Nurcihan kimdir? - Resim : 2

Zafer'in hayranlıkla bahsettiği, padişah soyundan gelme, aristokrat, saygın ve güzel bir kadın olan Nurcihan, tedavisi sırasında eşi Vahit'e destek olmaktan geri durmayacak. Vahit'in eşi Nurcihan ile ilişkisi, Doktor Hanım'ın üzerinde durduğu konulardan biri olacak.

 

Yeşilçam'ın yıldız ismi Kırmızı Oda'da! Kırmızı Oda Zafer'in annesi Nurcihan kimdir? ile ilgili etiketler TV8 ıtır esen kimdir kırmızı oda nurcihan kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.