Yeşilçam'ın ünlü ismi bikinili fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı!

Bir dönemin efsanesi Yeşilçam'ın ünlü isimleri arasında yer alan Aydan Şener, yıllara meydan okuyan görüntüsüyle gündem oldu. Şener, sosyal medya hesabında paylaştığı bikinili fotoğrafıyla genç kızlara taş çıkardı. 

Çalıkuşu filmi ile Yeşilçam'a damga vuran oyuncular listesine adını yazdıran ünlü oyuncu Aydan Şener, yine sosyal medyayı salladı. Bikinili pozunu paylaşan Şener yıllara meydan okuyan görüntüsüyle beğeni topladı.

''UFAK TEFEK DOKUNUŞLAR TABİİ Kİ VAR''

57 yaşında olmasına rağmen güzelliğiyle çok konuşulan Şener, "Ufak tefek dokunuşlar tabii ki var, botoks gibi... Zaten ilk botoksu 40 yaşından sonra yaptırdım. Onun dışında hiç estetiğim yok" demişti.

Yeşilçam'ın ünlü ismi bikinili fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı!

Geçtiğimiz günlerde bikinili fotoğrafları hakkında da konuşan Şener, "Her sene bir mayolu poz paylaşabilirim, eğleniyorum; hoşuma gidiyor. Yadırganmıyor da. Çekiyorum, koyuyorum; düşünürsem koyamam, utanırım. Photoshop, filtre kullanmam samimiyetsiz buluyorum" dedmişti.

Aydan Şener bikinili karesini Instagram'da paylaştı anında hayranlarından beğeni topladı.

Yeşilçam'ın ünlü ismi bikinili fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı! ile ilgili etiketler Instagram Yeşilçam Sosyal Medya aydan şener paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.