Yeşilçam'dan Çukur'a bomba transfer!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Menderes Samancılar, Çukur dizisine transfer oldu. Samancılar, Mahsun karakterinin babası Kadir'e hayat verecek.

Reyting listelerini alt üst eden fenomen dizi Çukur'a Yeşilçam'ın usta ismi Menderes Samancılar, transfer oldu. Samancılar, Mahsun karakterinin babası Kadir'i canlandıracak.

SÜRPRİZLER YAŞANACAK

Çukur'un 18 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde bomba sürprizler yaşanacak. AY Yapım imzalı fenomen diziye bir taraftan Çarpışma dizisinden misafir oyuncu katılırken diğer taraftan da Mahsun'un babası ortaya çıkacak.

Yeşilçam'dan Çukur'a bomba transfer!

BABASI ORTAYA ÇIKACAK

Bir diğer sürpriz ise Karakuzular cephesinde yaşanacak. Berkay Ateş'in hayat verdiği 'Mahsun' karakterinin babası bu bölümde ortaya çıkacak.

YEŞİLÇAM'IN ÜSTADI DUYGUSAL ANLAR YAŞATACAK

Mahsun'un babası 'Kadir'i, Yeşilçam'ın usta oyuncusu Menderes Samancılar canlandıracak. Kadir'in gerçek adı Fikret olan oğlu Mahsun'la yüzleşmesi seyirciye duygu dolu anlar yaşatacak. Kadir'in anlatacağı gerçekler ise Mahsun'da şok etkisi yaratacak.

Yeşilçam'dan Çukur'a bomba transfer! - Resim : 2

MENDERES SAMANCILAR KİMDİR?

1 Mayıs 1954'te dünyaya gelen Menderes Samancılar, 1974 yılında bir gazetenin açtığı fotoroman kralı yarışmasında birinci oldu. İki yılda yirminin üzerinde fotoromanda başrol oynadı.

1975 yılında, yönetmenliğini Yılmaz Duru'nun yaptığı İnce Memed Vuruldu filmiyle sinemaya adım attı. 1998 yılına kadar, dördü başrol olmak üzere yaklaşık seksen filmde çeşitli roller oynadı. 1998'de, Fransız yönetmen Claude Lelouche'un çektiği Hasards ou coïncidences (Şans ya da Tesadüf) adlı filmde rol aldı.

Son dönemde pek çok televizyon dizisinde oynadı. 2005 yılında Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde sergilenen Selvi Boylum Al Yazmalım adlı oyunun başrollerini Kerem Alışık ve İpek Tuzcuoğlu ile paylaştı.

 

Yeşilçam'dan Çukur'a bomba transfer! ile ilgili etiketler Çukur
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.