Yeşilçam yıldızı Nurgül Kaya hakkında şaşırtan iddia... Soruşturma başlatıldı

Önceki gün kalbinin durması nedeniyle 85 yaşında hayat veda eden usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın rol aldığı 'Sert Adam' filmindeki Nurgül Kaya hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Nurgül Kaya'nın faiz karşılığında borç para vererek tefecilik yaptığı ve parayı verdiği bir kişinin eşine başka kadınlarla olan fotoğraflarını atmakla tehdit ettiği iddia edildi. Şikayet üzerine oyuncu hakkında soruşturma başlatıldı.

Dün aramızdan ayrılan Cüneyt Arkın'ın 'Sert Adam' filmindeki rolüyle tanınan Nurgül Kaya hakkında faiz karşılığında borç para vererek tefecilik yaptığı ve parayı verdiği bir kişinin eşine başka kadınlarla olan fotoğraflarını atmakla tehdit ettiği iddia edildi.

HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI


Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre; Kaya'nın borç verdiği bir kişiye, borcunu ödemediği gerekçesiyle şantaj uygulayıp üzerine daha öncesinde ödemesini aldığı senetleri hacze koyarak usulsüzlük yaptığı belirtildi. Kaya'nın 1.7 milyon liralık senetleri işleme koyarak evini haczettiğini söyleyen Zeki D.'nin şikayeti üzerine oyuncu hakkında soruşturma başlatıldı.

Yeşilçam yıldızı Nurgül Kaya hakkında şaşırtan iddia... Soruşturma başlatıldı

'FOTOĞRAFLARIMI EŞİME YOLLAYIP TEHDİT ETTİ'

Zeki D., verdiği ifadede; Nurgül Kaya'nın, eşine, eski kız arkadaşıyla olan fotoğraflarını göndererek parayı ödemesini istediği, yoksa devamının geleceğini belirterek tehdit ettiğini ifade etti.

 

 

Yeşilçam yıldızı Nurgül Kaya hakkında şaşırtan iddia... Soruşturma başlatıldı ile ilgili etiketler Cüneyt Arkın soruşturma Nurgül Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.