Yeşilçam oyuncusu Kubilay Hakan'ın son hali yürekleri dağladı! Yangında her şeyini kaybetti

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay sunduğu “Burası Türkiye” isimli televizyon programında, Yeşilçam emektarı Kubilay Hakan’la ilgili üzücü açıklamalarda bulundu. Akay, Türkiye'de ilk ezanı okuyan Bilal-i Habeşî’yi oynayan 82 yaşındaki oyuncu Kubilay Hakan’ın yaşam savaşı verdiğini canlı yayında açıkladı. Eşinden ve çocuklarından ayrı yaşayan Kubilay Hakan'ın evi yandı, biriktiği parası ve kimliği kül oldu. Hakan'a Alanya Belediyesi sahip çıktı, pansiyona yerleştirildi.

'Felaket tellalı' lakaplı ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, “Burası Türkiye” programında, Yeşilçam emektarı Kubilay Hakan’la ilgili üzücü açıklamalarda bulundu. Onur Akay, Alanya’da bir pansiyon odasında yaşayan Kubilay Hakan'ın yaşam savaşı verdiğini söyledi. 1966 yılında Yeşilçam’da uşak rolü ile sinemaya giren ve 300'den fazla yapımda rol alan Kubilay Hakan evi yanınca sokakta kaldı. Büyük sıkıntılar atlatan Kubilay Hakan'ın son durumunu Onur Akay açıkladı.

Onur Akay, Kubilay Hakan ile ilgili şu açıklamaları yaptı:


Şimdi sizlere 82 yaşında ve unutulmuş bir Yeşilçam çınarından bahsedeceğim. Alanya da bir pansiyon odasında yaşam savaşı veriyor. Yeşilçam emektarı Kubilay Hakan, uzanacak yardım eli bekliyor. Hakan "Bir tek Allah’ım var, yalnızlık çok zor" diyor. 1966 yılında Yeşilçam da uşak rolü ile sinemaya giren Kubilay Hakan’ı bilirsiniz… 300 civarında filmde rol almıştır. Asıl adı Sabri Kubilay.

EVİ YANDI, SOKAKTA KALDI

Geçtiğimiz yıl yaşadığı küçük bir evi vardı ve bitişiğindeki evle birlikte yakıldı. Eşinden ve çocuklarından ayrı yaşayan Kubilay Hakan, evi yanınca Ocak ayında sokakta kaldı. Eşyaları, kostümleri, dar günler için biriktirdiği parası ve kimliği de yanınca büyük sıkıntı yaşayan Hakan'a, Alanya Belediye’si sahip çıkıp Nisan ayına kadar bir pansiyona yerleştirdi.


Yön bulma rahatsızlığı yaşıyor… 82 yaşındaki oyuncu, önceki gün de kaldığı pansiyondan sokağa çıktıktan sonra kayboldu ve üç gün sonra bir köy yolunda bulundu.

Yeşilçam oyuncusu Kubilay Hakan'ın son hali yürekleri dağladı! Yangında her şeyini kaybetti


KUBİLAY HAKAN: BANA SAHİP ÇIKIN

Giyecek, yiyecek sorunu da yaşayan Kubilay Hakan, Film-San Başkanı Engin Çağlar, Film-San Başkan Yardımcısı Meral Konrat ve Soder Başkanı Yusuf Sezgin e de seslendi: ''Sizlerin her biri ile 20’şer 30’ar filmde oynadım. Ben Kubilay Hakan’ım, bana sahip çıkın, unutmayın beni. Türkiye de ilk ezanı okuyan Bilal-i Habeşî’yi oynayan oyuncu da benim. Unutuldum, herkes unuttu beni. Bir Allah’ım var, sanat dünyasından, ilgililerden destek bekliyorum. Yalnızlık çok kötü. Bir pansiyon odasında tek başına yaşamak ne kadar zor. Allah kimseyi yalnız ve çaresiz bırakmasın.''

 

Yeşilçam oyuncusu Kubilay Hakan'ın son hali yürekleri dağladı! Yangında her şeyini kaybetti ile ilgili etiketler Onur Akay Yeşilçam kubilay hakan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.