Yeşilçam dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Yeşilçam 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Çağan Irmak'tan yepyeni bir dizi geliyor. Senaryosunu Levent Cantek'in kaleme aldığı Yeşilçam dizisi, 1960'lar Türkiye'si ve o dönem altın çağını yaşayan Yeşilçam'ı konu alıyor. Yeşilçam dizisinin senaryosu Levent Cantek yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı ve ilk fragmanı izleyici ile buluşan Yeşilçam dizisinin konusu nedir? Başrollerinde kimler var?

Yeşilçam dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler soruları, dizinin yönetmeni Çağan Irmak'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar sonrası vatandaşların merak konusu oldu. BLU TV'de yayınlanacak dizinin senaryosunu Levent Cantek'in kaleme aldığı Yeşilçam dizisi, 1960'lar Türkiye'si ve o dönem altın çağını yaşayan Yeşilçam'ı konu alıyor.

Çağtay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu'nun başrol olduğu Yeşilçam dizisinin oyuncu kadrosunda başka kimler var?

Yeşilçam'ın altın çağı olarak nitelenen 1960'ların Türkiye'sinde geçen bir hikayeye sahip olan dizide neler var?

YEŞİLÇAM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

1960'lar Türkiye'sinde, Yeşilçam'ın altın çağında bir yeniden doğuş hikayesini anlatan dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci ve Afra Saraçoğlu var.

Şimdilerde şan dersi alan güzel oyuncu Selin Şekerci dizide Yeşilçam yıldızını canlandıracak. Canlandırdığı karakter hem ses hem de sinema sanatçısı olması nedeniyle Şekerci, dizide şarkı da söyleyecek.

Yeşilçam dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Yeşilçam 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Aynı zamanda dizinin bir müziğini de Selin Şekerci seslendirecek.Yönetmen Çağan Irmak, setin ilk gününden yaptığı paylaşımlarla, uzun süredir hazırlıkları süren projenin startını verdiklerini duyurdu. Dizide Çağatay Ulusoy Semih, Afra Saraçoğlu Tülin isimli karakterleri oynayacaklar. Mine karakteriyle Selin Şekerci de dizide yer alıyor.

Yeşilçam dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Yeşilçam 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? - Resim : 2

YEŞİLÇAM OYUNCU KADROSU!

Aynı zamanda Selin Kahraman, Ayta Sözeri, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Bora Akkaş, Özgür Çevik ve Yetkin Dikinciler de dizide rol alacak isimler arasında.

 

Yeşilçam dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Yeşilçam 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler televizyon yeşilçam dizisi konusu nedir yeşilçam dizisi oyuncu ladrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.