Yeşilçam dizisinin konusu nedir? Hangi kanalda?

Yeşilcam adlı dizi ile ekranlara geri dönüş yapmayı planlayan Çağatay Ulusoy’un yeni projesinin ilk fragmanı gündem oldu. Başrolünde birçok başarılı oyuncunun yer aldığı Yeşilçam dizisinin konusu nedir araştırılıyor.

Yeşilçam dizisinin konusu nedir sorusu sosyal medyada gündem oldu. Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un uzun zaman sonra dizilere geri döneceği ilk projesi Yeşilçam oldu. İlk fragmanı ile şimdiden büyük ilgi gören Yeşilçam dizisinin konusu nedir sizler için araştırdık.

Yeşilçam dizisinin konusu nedir?

1960'lı yılların Türkiye'sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam sinemasındaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesini anlatan dizi 'Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı'nın ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Yeşilçam’da Çağatay Ulusoy rüzgarı! Yeşilçam dizisinin konusu nedir? Hangi kanalda?

Emel Sayın'ın bir zamanlara damgasını vurmuş olan 'Rüyalar Gerçek Olsa' şarkısının eşlik ettiği gösterişli tanıtım videosu, 1960'lı yıllardaki bir Yeşilçam filmi galasındaki renkli ve görkemli anları ile ilgi gördü.

Yeşilçam dizisi hangi kanalda?

Birçok başarılı oyuncunun yer aldığı Yeşilçam adlı tarihi dizi blutv de yayınlanacaktır.

Yeşilçam’da Çağatay Ulusoy rüzgarı!

Dizide başroldeki Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam'da küllerinden yeniden doğmaya çalışmakta olan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş'i canlandırıyor.

Yeşilçam’da Çağatay Ulusoy rüzgarı! Yeşilçam dizisinin konusu nedir? Hangi kanalda?

Yanı sıra Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy’a Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci eşlik edeceği görülmekte. Afra Saraçoğlu, Yeşilçam’ın kapısını gerçek bir sanatçı olmak için çalan genç ve güzel Tülin Saygı’yı, Selin Şekerci ise Yeşilçam’ın gözde yıldızlarından Mine Cansu’yu canlandırıyor olacak. Ayrıca Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi başarılı ve usta isimler de Yeşilçam adlı dizide yer almaktadır.

‘Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’ dizisinin yönetmen koltuğunda ‘Babam ve Oğlum’, ‘Issız Adam’, ‘Unutursam Fısılda’ gibi pek çok önemli filmde imzası bulunan usta yönetmen Çağan Irmak üstlenmektedir.

Yeşilçam dizisinin konusu nedir? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Yeşilçam Çağatay Ulusoy konusu ne hangi kanalda oyuncuları kimler
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.