Yeşilay Dergisi'nin bu ayki kapak tasarımı Arzu Sabancı'dan

Yeşilay Dergisi bu ayki sayısının kapağını moda tasarımcısı Arzu Sabancı’ya emanet etti.  Kendisinin de Yeşilaylı olduğunu ve bununla gurur duyduğunu belirten Sabancı, "Gençlere hayattan keyif alabilmenin herhangi bir maddeye bağımlı olarak değil; çalışarak, üreterek, hobiler edinerek sağlanabileceğini hatırlatmak istiyorum." dedi.

 Modaya duyduğu tutkuyla bilinen ve tasarımını da bu tutkusundan yola çıkarak hazırlayan Arzu Sabancı, tasarım eskizlerini “Bağımsızlık her zaman moda” mottosuyla derginin kapağına taşıdı.

 Yeşilay’ın 100 yıldır bağımlılıklar konusunda değerli çalışmalar yürüttüğünü belirten Arzu Sabancı okuyucuya mesajını şu sözlerle iletti:

“Ben de ailem ve arkadaşlarım tarafından ‘“tam bir Yeşilaylı’ olarak anılıyorum ve bundan da gurur duyuyorum. Yeşilaylı olmak, benim için sağlıklı ve iyi yaşamak, bağımlılıklardan uzak olmak anlamına geliyor. Gençlere hayattan keyif alabilmenin herhangi bir maddeye bağımlı olarak değil; çalışarak, üreterek, hobiler edinerek sağlanabileceğini hatırlatmak istiyorum. Özellikle akranlar arasında kabul görmek ve popüler olmak için, bağımlılık yapıcı maddelerin kullanımına yönelim olabildiğini biliyoruz. Ancak hiçbir şey bağımsızlıktan daha değerli ve anlamlı değil. Hem modaya hem de bağımlılıklardan uzak bir yaşama gönül vermiş biri olarak ‘bağımsızlığın her zaman moda olduğunu’ vurgulamak istiyorum. Hepimiz biliyoruz ki, günümüzde artık iyi ve sağlıklı yaşamanın kendisi bir trend haline geldi. Ben de gençlere bağımlılıklardan uzak yaşamanın önemini her fırsatta hatırlatıyorum ve eğer trendleri takip etmek istiyorsanız, öncelikle bağımsızlık modasını takip edin, Yeşilaylı olma ruhunu hissedin diyorum.”

Yeşilay Dergisi'nin bu ayki kapak tasarımı Arzu Sabancı'dan ile ilgili etiketler Yeşilay Dergi Arzu Sabancı Kapak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.