Yeşil sahada şok! Linç edileceğini düşünen hakem silah çekti

Honduras’ta oynanan amatör küme futbol maçında inanılmaz anlar yaşandı. Maçı yöneten hakem son düdüğün ardından taraftarlar tarafından linç edileceğini düşünerek silahını çekti. Uyarı ateşi de açan hakemin o anları kameralar tarafından kaydedildi.

Honduras'ta geçtiğimiz hafta sonu oynanan amatör küme futbol maçı inanılmaz görüntülere sahne oldu.

La Jigua eyaletinin Copan kentinde oynanan maçta verdiği kararlar beğenilmeyen maçın hakemi son düdüğün ardından oyuncular ve taraftarların kendisini linç edeceğini düşünerek silahını sarıldı. Hakemin silahını çekerek kendisini korumaya çalıştığı ve bir iki kez uyarı ateşi açtığı anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Hakemin silahı şortunda taşıdığı tahmin edilirken, hakemin silahlı görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Olayda herhangi bir saldırı ya da yaralanma yaşanmadığı bildirildi.

Yeşil sahada şok! Linç edileceğini düşünen hakem silah çekti ile ilgili etiketler honduras hakem silah çekti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.