Yerli oyundan büyük metaverse başarısı: 10 Milyon dolar yatırım aldı!

Metaverse konsepti özellikle oyun dünyasında önemli fırsatlar oluşturuyor. Yerli girişimler de farklı projeler geliştirerek bu fırsatları değerlendirmeye çalışıyor. Metaverse Game Studios tarafından geliştirilen anlatım odaklı strateji RPG oyunu 'Angelic The Game' yurt dışında önemli markalardan yatırım aldı. Proje yakın dönemde ön satışa başlayacak.

'Angelic The Game' bu hafta önemli yatırımcıların olduğu gruptan 10 milyon dolar yatırım almayı başardı. Grup içerisinde Animoca Brands, Solana Ventures, Pantera gibi NFT oyun sektörünün önemli isimleri yer alıyor.Solana ağında bilim kurgu odaklı bir metaverse dünyası kurmayı amaçlayan Angelic The Game oyununda NFT satışları için ANGL para birimi kullanılacakken yönetim birimi ise NEO-COIN olarak belirlendi. Yakın dönemde proje ön satışa başlayacak.

Yerli oyundan büyük metaverse başarısı: 10 Milyon dolar yatırım aldı!

Metaverse Game Studios, İstanbul merkezli bir girişim ve Erkan Bayol tarafından kuruldu. Türkiye’den olduğu kadar ABD’den de önemli geliştirici ve sanatçılar girişimde yer alıyor. Girişim ayrıca farklı yatırımcılarla da ortaklık halinde.

 

Yerli oyundan büyük metaverse başarısı: 10 Milyon dolar yatırım aldı! ile ilgili etiketler metaverse Angelic The Game
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.