Yerli otomobilin gurur gününde TOGG CEO'su Karakaş gözyaşlarını tutamadı

Las Vegas kentinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'de uluslararası arenaya çıkan yerli otomobil TOGG'un başındaki isim olan Mehmet Gürcan Karakaş gözyaşlarına hakim olamadı. Gurur gününde duygusal anlar yaşayan Karakaş, "Oyunun içinde bir oyuncu olduğumuzu söylemek için geldik ve oyunun içerisine dahil olduk, hızla da ilerliyoruz." dedi.

Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG, ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'de görücüye çıktı.

TOGG'un uluslararası sahnede yerini aldığpı fuarda konuşan TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, süreci anlatırken duygusal anlar yaşadı. Karakaş, TRT Haber'e verdiği röportaj sırasında gözyaşlarına hakim olamazken şunları söyledi:

"Çok heyecanlıyız 3 sene önce burayı ziyaret ettiğimizde 'Buraya gelmeliyiz' demiştim, geldik. Bakın burada 700 kişi var, 700 kişi gece gündüz çalışıyor. Yapıyoruz ve daha iyisini yapacağız. Oyunun içinde bir oyuncu olduğumuzu söylemek için geldik ve oyunun içerisine dahil olduk, hızla da ilerliyoruz."

 

Yerli otomobilin gurur gününde TOGG CEO'su Karakaş gözyaşlarını tutamadı ile ilgili etiketler Yerli otomobil TOGG las vegas CES 2022 mehmet gürcan karakaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.