Yerli otomobil TOGG, Las Vegas'ta fuara katılacak

Yerli otomobili TOGG Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas kentinde Consumer Electronic Show Fuarı'nda sergilenecek. Fuarda TOGG'un yeni logosu da görücüye çıkacak.

Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu (TOGG), 5-8 Ocak tarihlerinde ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenecek olan "Consumer Electronic Show" (CES) fuarına katılacak.

2022 sonunda üretimine başlanılması planlanan SUV modelinin yer alacağı fuarda, ayrıca TOGG'un yeni logosu görücüye çıkacak. Fuarda TOGG'un akıllı otomobiller ve akıllı şehirlerle ilgili uzun vadeli planları ile ilgili sunum yapması da bekleniyor.

TOGG ÜST DÜZEY TEMSİL İLE KATILIM GÖSTERECEK

Dünyanın en geniş kapsamlı elektronik fuarlarından olan CES'de TOGG ekibi, CEO Gürcan Karakaş ve üst düzey yöneticileri tarafından temsil edilecek.

Otomotiv üreticileri Detroit, Frankfurt ve Paris gibi otomobil fuarlarının yanı sıra teknoloji şirketlerini bir araya getiren CES'e de rağbet ederken, fuara BMW, Daimler, General Motors ve Hyundai de dahil olmak üzere 159 ülkeden toplam 1900'dan fazla şirket katılım gösterecek. Üç gün sürecek fuarda sayıları 100'ü aşan sayıda konferans planlanırken, elektronikle ilgili birçok sektörden uzmanlar seminer verecek. TOGG CEO'su Karakaş da, 2020'deki fuara katılmış ve konuşma gerçekleştirmişti.

Yerli otomobil TOGG, Las Vegas'ta fuara katılacak ile ilgili etiketler TOGG las vegas fuar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.