Yerli otomobil TOGG, Las Vegas'a dijital konvoyla uğurlandı!

Yerli otomobil TOGG, ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenecek olan "Consumer Electronic Show" (CES) fuarına katılacak. 11 saatlik yolculuğuna Turkish Cargo uçağı ile başlayan TOGG'a kişiselleştirilmiş uçaklarınızla dijital konvoyda eşlik edebilirsiniz.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu tarafından tasarlanan yerli otomobil TOGG, 5-8 Ocak tarihlerinde ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenecek olan "Consumer Electronic Show" (CES) fuarına katılacak.

TOGG'un Las Vegas’ta gerçekleşecek CES 2022 için 11 saatlik yolculuğu Turkish Cargo ile başladı.

Yerli otomobilin Las Vegas'a yolculuğu için bir kampanya başlatan TOGG ve Turkish Cargo, tüm Türkiye'yi dijital konvoya davet etti. Dileyen herkes kişiselleştirdiği Turkish Cargo uçağı ile yerli otomobili konvoya katılabiliyor. Dijital konvoya bu adresten katılan kişiler TOGG için mesaj da bırakabiliyor.

Yerli otomobil TOGG, Las Vegas'a dijital konvoyla uğurlandı!

Yerli otomobil TOGG, Las Vegas'a dijital konvoyla uğurlandı! ile ilgili etiketler TOGG Yerli otomobil Turkish Cargo dijital konvoy las vegas CES
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.