Yerli otomobil TOGG, ABD’deki fuarın en iyi 20 markasından biri seçildi

ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen CES 2022 fuarında görücüye çıkan TOGG, fuarın en iyi 20 markasından biri seçildi. TOGG’dan gelen açıklamada Exhibitor, 2 bin 300 katılımcı arasından CES'in En İyi 20 Markası'ndan biri olarak Togg'u seçti” ifadeleri yer aldı.

Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'nin (Consumer Technology Association) en iyi 20 markasından biri seçildi.

Yerli otomobil TOGG'un resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Sektörünün saygın yayını Exhibitor, 2 bin 300 katılımcı arasından CES'in En İyi 20 Markası'ndan biri olarak Togg'u seçti." ifadelerine yer verildi.

Yerli otomobil TOGG, ABD’deki fuarın en iyi 20 markasından biri seçildi

Ayrıca açıklamada, "Yeni marka kimliğimiz, öncü teknolojilerimiz ve konsept akıllı cihazımızla dünya sahnesine çıktığımız #CES2022 #Togg standını online olarak ziyaret edebilirsiniz" ifadeleri kullanıldı.

ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'de Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg görücüye çıkmıştı.

Yerli otomobil TOGG, ABD’deki fuarın en iyi 20 markasından biri seçildi - Resim : 2

ABD'nin Las Vegas şehrinde 5-7 Ocak tarihleri arasında düzenlenen CES'e vizyon otomobiliyle katılan Togg, yeniliklerini ve ilklerini bir basın toplantısıyla dünya kamuoyuna duyurdu.

Yerli otomobil TOGG, ABD’deki fuarın en iyi 20 markasından biri seçildi ile ilgili etiketler TOGG ABD las vegas CES 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.