Yerli Ken Bebek'ten Kerimcan Durmaz'a Gay misin Testi! İşte Kahkahalara Boğan O Sonuç

Armağan Çağlayan ile Youtube kanalında yapmış olduğu söyleyişi de çarpıcı açıklamaların altına imzasını atan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz için ‘Gay’ testi yapıldığı ortaya çıktı. Çıkan sonuç ise herkesi şoke etti.

Her daim yapmış olduğu estetik ameliyatlar ile gündeme gelen Samet Liçina, birlikte tatilde olduğu Kerimcan Durmaz’a ‘Gay misin’ testi yaptığı ortaya çıktı. 'Yerli Ken Bebek' olarak bilinen ve Kerimcan Durmaz’ın yakın dostlarından birisi olan Liçina bu testi yaptığı sosyal medyadan takipçilerine duyurunca olanlar oldu.

Beraber tatile gittiği Kerimcan Durmaz’a filtre ile ‘Gay misin’ testi yaptığını söyleyen Liçina sonuçların çok ilginç çıktığını söyleyince herkes meraklandı. Son olarak Armağan Çağlayan’ın programına konuk olan Durmaz, yaklaşık 3 sene kadar öncesinde sosyal medyadan paylaştığı müstehcen video olarak günlerce konuşulmuştu.

Yerli Ken Bebek'ten Kerimcan Durmaz'a Gay misin Testi! İşte Kahkahalara Boğan O Sonuç

Kerimcan’a ‘Gay misin’ testi yaptığı söyleyen Liçina ise çıkan sonuç sonrasında yaptığı paylaşımında “Ay bu kadar doğru bilemez” yanıtını verince Durmaz buna kahkahalarla yanıt verdi.

Yerli Ken Bebek'ten Kerimcan Durmaz'a Gay misin Testi! İşte Kahkahalara Boğan O Sonuç - Resim : 2

Kerimcan Durmaz ise 3 sene kadar öncesinde ortaya çıkan müstehcen videosu sonrasında yaptığı açıklamasında, “Bazı kesim benim bunları düşünerek yaptığımı sanıyor. Ancak bu kesinlikle doğru değil. İnsan bilerek ayağına sıkmaz ki. Akla hayale gelmeyecek şeyler yaşadım. Bu anları yaşadığımda 23 yaşındaydım. İntihar etmeyi bile düşünüyordum.” dedi.

Yerli Ken Bebek'ten Kerimcan Durmaz'a Gay misin Testi! İşte Kahkahalara Boğan O Sonuç ile ilgili etiketler Kerimcan Durmaz samet liçina
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.