Yerli aşının ismi ne olacak? Milli koronavirüs aşısının ismi ne olacak? Sağlık Bakanı Koca müjdeyi verdi!

Yerli Korona aşısının ismi ne oldu? Milli korona aşısının ismi ne olacak? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yerli koronavirüs aşısının insan üzerinde deneme aşamasına geçildiğinin müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a görüntülü konuşma üzerinden bilgi veren Koca, yerli aşının insan deneyine 10 gün içinde geçileceğini söyledi.

Yerli aşının ismi ne oldu? Milli koronavirüs aşısının ismi ne olacak? Sağlık Bakanı Koca, insan üzerinde deneylerin kısa süre içerisinde başlanacağının müjdesini verdi.


YERLİ AŞININ İSMİ NE OLACAK?


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tekirdağ Kapaklı'da yürütülen milli aşı çalışmalarında gelinen noktayı anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a görüntülü konuşma üzerinden bilgi veren Koca, yürütülen 3 aşı çalışmasında insan üzerinde deneylere başlanacağının müjdesini verdi.

Yerli aşının ismi ne olacak? Milli koronavirüs aşısının ismi ne olacak? Sağlık Bakanı Koca müjdeyi verdi!


MİLLİ KORONAVİRÜS AŞISININ İSMİ NE OLACAK?

Fahrettin Koca, yürütülen aşı çalışmalarında insan deneylerinin önümüzdeki 10 gün içinde başlayacağını söyledi. Vatandaşlar, bu müjde üzerine milli ve yerli aşının isminin ne olacağını araştırmaya başladı. Rusya'nın koronavirüs aşısına Sputnik ismini vermesinden sonra Türkiye'nin de yerli ve milli aşıya özel bir isim vermesi bekleniyor. Yerli aşının ismi belli olduğunda haberimizden takip edebilirsiniz.

 

 

Yerli aşının ismi ne olacak? Milli koronavirüs aşısının ismi ne olacak? Sağlık Bakanı Koca müjdeyi verdi! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Yerli aşı koronavirüs aşısı koca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.