Yere göğe sığdırılmayan Talha Uğurluel kripto FETÖ'cü mü?

"Kudüs" denilince o, "Mekke" denilince o, "Sultan II. Abdulhamid" denilince yine o... AK Parti'li belediyelerin organize ettiği konferanslardan eksik olmayan, devlet destekli oturumlara şeref konuğu olarak davet edilen sözde "tarihçi"... Peki kim bu kerameti kendinden menkul Talha Uğurluel?

Uzun yıllar devlet medyası dahil olmak üzere pekçok ulusal TV ve radyo kanalında program yapan, bakanlıklar, belediyeler ve Emniyet Teşkilatı ile yakın ilişkiler kuran Talha Uğurluel, bir "tarihçi" olarak iktidarın tüm nimetlerinden faydalanıyor.

Özellikle AK Parti'li belediyelerin, kamuoyunun hassas olduğu "Kudüs" ve "Mekke" konulu panellerine konuşmacı olarak davet edilen Talha Uğurluel, medyada yarattığı algı ile toplumun büyük çoğunluğu tarafından "saygın bir tarihçi" olarak tanınıyor.

FETÖ İLE İLİŞKİSİ

Ancak, "Osmanlı'nın Şifreleri" ve "Arzın Kapısı Kudüs" gibi kitapların yazarı Talha Uğurluel'in ismi son dönemde sıkça 15 Temmuz hain darbe girişiminin planlayıcısı ve uygulayıcısı FETÖ terör örgütü ile birlikte anılıyor.

Kullandığı aracın plakası Fethullah Gülen ismini kısaltması "FG" olan, bazı FETÖ'cülere yönelik övgü dolu sözleriyle hatırlanan Talha Uğurluel'in şüpheli ilişkileri de dikkat çekiyor.

Talha Uğurluel'in Kudüs'e "tarih turu" olarak lanse ettiği gezilerin aslında "FETÖ'cüleri yurt dışına kaçırma operasyonu" olduğu iddia edilmiş, geziye katılan bazı kişilerin firar ederek ülkeye geri dönmediği öne sürülmüştü.

Savcılığın bu ciddi iddialarla ilgili inceleme başlattığı da ortaya çıkmıştı.

"KRİPTO FETÖ'CÜ" OLMAKLA SUÇLANIYOR

Tüm bu gelişmelere karşın, "kripto FETÖ'cü" olmakla suçlanan Talha Uğurluel'e bazı AK Parti'li belediyeler tarafından kuşkuyla yaklaşılmaması ve hatta tam destek verilmesi dikkat çekiyor.

ÜRGÜP'TE KONFERANSA KATILDI!

Daha önce Üsküdar Belediyesi'nin sık sık konferanslarına konuk ederek finanse ettiği, son olarak Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) da sahip çıktığı Uğurluel son olarak dün Nevşehir Ürgüp Belediyesi tarafından organize edilen bir konferansta ağırlandı!

fewfewf

TALHA UĞURLUEL'DEN FETÖ LİDERLERİNE TEŞEKKÜR

Talha Uğurluel ile yeni bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Uğurluel'in ilk baskısı 2015 yılında yapılan ve o günden bugüne kadar tam 13 baskısı gerçekleştirilen, "Mekanlar ve Olaylarla Hz. Muhammed'in Hayatı" isimli kitabında skandal ifadeler yer alıyor.

Uğurluel kitabında, FETÖ'nün beyin takımında yer alan, terörist başı Fetullah Gülen'in ikinci adamı Abdullah Aymaz ve Gülen'in operasyon ekibi içinde yer alan Selman Kuzu'ya özel teşekkürlerini ilettiği görülüyor. / SuperHaber

fwelkfmwfgg

TALHA UĞURLUEL'İN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMASINI CEVAP HAKKI KAPSAMINDA YAYINLIYORUZ...

Ekran_Resmi_2018-02-27_13.32.29_8

Ekran_Resmi_2018-02-27_13.32.35_8

Yere göğe sığdırılmayan Talha Uğurluel kripto FETÖ'cü mü? ile ilgili etiketler Talha Uğurluel FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.