Yeraltı dünyasından Sedat Şahin kardeşinin cenazesine özel izinle katıldı

Sedat Şahin, Hollanda’da kalp krizi sonucu hayatını kaybeden en küçük kardeşi Nihat Şahin’in cenazesine katıldı. Kaldığı cezaevinden izinli olarak cenazeye gelen Şahin için, jandarma ekipleri cami ve mezarlıkta geniş güvenlik önlemleri aldı. Sedat Şahin mezarlıkta uzaktan taziyeleri kabul ettikten sonra tekrar cezaevi aracıyla mezarlıktan ayrıldı.

Hollanda’da kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Nihat Şahin’in cenazesi uçakla Samsun-Çarşamba Havalimanı'na getirildi.

Yeraltı dünyasından Sedat Şahin kardeşinin cenazesine özel izinle katıldı

Buradan baba ocağı Bafra’ya getirilen Nihat Şahin’in naaşı için Kavakpınar Mahallesi'ndeki evinin önünde helallik alındı. Cenaze, helalliğin ardından Alaçam ilçesi Kargılı Mahallesi'nde Gökçeboğaz Camisi'ne götürüldü.

Yeraltı dünyasından Sedat Şahin kardeşinin cenazesine özel izinle katıldı - Resim : 2

CEZAEVİNDEN İZİNLİ KATILDI

Kardeşinin cenazesine kaldığı cezaevinden izinli olarak getirilen yeraltı dünyasının ünlü isimlerinde Sedat Şahin için geniş güvenlik önlemi alındı. Şahin, geniş güvenlik önlemleri altında cenazeye katılmak üzere Gökçeboğaz Camisi'ne getirildi.

Yeraltı dünyasından Sedat Şahin kardeşinin cenazesine özel izinle katıldı - Resim : 3

Nihat Şahin’in cenazesi burada ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığına defnedildi. Mezarlığa Nihat Şahin’in yakınlarının dışında kimse alınmadı.

Sedat Şahin mezarlıkta uzaktan taziyeleri kabul ettikten sonra tekrar cezaevi aracıyla mezarlıktan ayrıldı.

İHA

 

Yeraltı dünyasından Sedat Şahin kardeşinin cenazesine özel izinle katıldı ile ilgili etiketler cenaze Bafra sedat şahin nihat şahin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.