Yer sofrasında tek ayakkabı giyen Kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'da gül topladıktan sonra işçilerle kahvaltı yaptı. Kurulan yer sofrasına herkesin ayakkabılarını çıkarıp oturduğu halde Kılıçdaroğlu'nun çıkarmaması dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki partililerle bazı temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Isparta'nın Gönen ilçesindeki bir gül bahçesini ziyaret etti.

YER SOFRASINDA KAHVALTI

Çalışan kadınlarla gün ağarırken bahçede gül toplayan Kılıçdaroğlu, işçilerle yer sofrasında kahvaltı yaptı.

AYAKKABILARINI ÇIKARMADI

CHP Lideri'nin işçilerin ayakkabılarını çıkararak oturduğu yer sofrasına ayakkabılarıyla gelip oturması objektiflere yansıdı.

Yer sofrasında tek ayakkabı giyen Kılıçdaroğlu

GÜL FİYATLARININ YÜKSELMESİNİ İSTEDİ

Isparta'nın sadece Türkiye için değil, dünya için de önemli bir merkez olduğunu aktaran Kılıçdaroğlu, gül üreticilerinin desteklenmesi gerektiğini kaydetti.

Kılıçdaroğlu, gülün kilogram fiyatının bu yıl en az 7 lira 50 kuruş olması gerektiğine işaret ederek, "Isparta'nın aromatik bitkiler açısından bir merkeze dönüştürülmesi lazım." dedi.

Yer sofrasında tek ayakkabı giyen Kılıçdaroğlu ile ilgili etiketler CHP Burdur Kemal Kılıçdaroğlu gül
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.