Yer çekimine meydan okudular! Metrelerce yükseklikte resimle dansı birleştirdiler

Dünyaca ünlü sanatçı grup Les Passagers, başkentin simge yeri olan Ulus Meydanı’nda 35 metre yükseklikte hem resim çizdi hem de dans etti. Les Passagers üyeleri, festivalin logosunda yer alan başkentin simgelerini pankarta işledi. Uçan ressamlar logoyu tamamlamalarının ardından, vatandaşların meraklı bekleyişleri ile binanın çatısından sarkıtılan iplerle dans gösterisi gerçekleştirdi.

Başkent Kültür Yolu Festivali çerçevesinde Ankara’ya gelen Les Passagers gösteri grubu, başkentin simge yeri olan Ulus Meydanı’nda bulunan 35 metre yükseklikteki bir binada resim ve dansı bir araya getirdi.

Yer çekimine meydan okudular! Metrelerce yükseklikte resimle dansı birleştirdiler

BAŞKENTİN SİMGELERİNİ PANKARTA TAŞIDILAR

Les Passagers üyeleri, Philippe Riou, Magali Brito, Amandine Etelage, Billy Tran ve Gabriel Pernia, festivalin logosunda yer alan başkentin simgelerini pankarta işledi. Uçan ressamlar logoyu tamamlamalarının ardından, vatandaşların meraklı bekleyişleri ile binanın çatısından sarkıtılan iplerle dans gösterisi gerçekleştirdi.

İHA

Yer çekimine meydan okudular! Metrelerce yükseklikte resimle dansı birleştirdiler ile ilgili etiketler Ankara Les Passagers Ulus Meydanı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.