Yer altı mağarasında mahsur kalan çocuk böyle kurtarıldı

Nehirde yüzerken güçlü bir su akıntısıyla yer altı mağarasına çekilerek mahsur kalan çocuk, küçük delikten uzattığı eli sayesinde kurtarıldı.

Çin'in Zhejiang bölgesinde bulunan Yongjia köyünde nehirde yüzdüğü sırada akıntıya kapılan küçük çocuk, yer altı mağarasında mahsur kaldı.

İTFAİYE TARAFINDAN BOĞULMAKTAN KURTARILDI

Küçük çocuğun elinin nehir kenarındaki küçük bir delikten çıktığı fark edilince, itfaiye tarafından boğulmaktan kurtarıldı.

Yer altı mağarasında mahsur kalan çocuk böyle kurtarıldı

Büyükbabası tarafından nehre yüzmeye götürülen küçük çocuk, bir anda suyun yüzeyinden kayboldu. Çaresizce torununu arayan adam ve çevredekiler, nehir yakınında toprakta bulunan küçük bir delikten çocuğun elinin çıktığını gördü.

Yer altı mağarasında mahsur kalan çocuk böyle kurtarıldı - Resim : 2

Büyükbabası, itfaiye gelene kadar küçük çocuğun elini tuttu. Çocuk, bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmalarıyla kurtarıldı.


DHA

Yer altı mağarasında mahsur kalan çocuk böyle kurtarıldı ile ilgili etiketler Çin Mağara Çocuk boğulmaktan kurtarıldı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.