Yer: Adana! Kenevir serasına koronavirüs savunması

Adana'da evinin serasında Hint kenaviri yetiştiren bir adam, savunmasında koronavirüsü bahane gösterdi. Bağımlı olduğunu ve evden çıkamadığını söyleyen adam, bu nedenle bahçesine kenevir ektiğini belirtti.

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri uyuşturucu ticaretini önlemek için yaptığı çalışmada Solaklı-Cumhuriyet ve Seyhan ilçesine bağlı Barbaros Mahallelerinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı.

Polis bu bilgi üzerine eş zamanlı olarak iki adrese de baskın yaptı. Solaklı-Cumhuriyet Mahallesinde Ramazan B.'nin (55) adresine yaptığı baskında evin bahçesinde Hint Keneviri serası olduğunu ortaya çıkardı. Polis serada 210 kök Hint keneviri ele geçirdi.

Yer: Adana! Kenevir serasına koronavirüs savunması

"KORONAVİRÜS NEDENİYLE..."

Emniyete getirilen zanlının ifadesinde esrar bağımlısı oluğunu söyleyerek, "Ben koronavirüs nedeniyle sokağa çıkamadığım için Hint Keneviri ekip hasat edip kendim kullanacaktım satma amacım yoktu" dediği öğrenildi.

Yer: Adana! Kenevir serasına koronavirüs savunması - Resim : 2

Polis Barbaros Mahallesinde yaptığı baskında ise Erkan B.'nin (21) evinde 35 gram esrar, 3 uyuşturucu hap ve bin 340 lira ele geçirdi. İki zanlı da sorgularının ardından uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Erkan B. tutuklanırken Ramazan B. ev hapsi cezasıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yer: Adana! Kenevir serasına koronavirüs savunması ile ilgili etiketler Adana kenevir Koronavirüs Korona polis Esrar bağımlı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.