Yenilgi sonrası Ergin Ataman: Kötü olanları herkes gördü!

ING Basketbol Süper Ligi'nde son finalisti 5. maç belirleyecek. Galatasaray Nef, Anadolu Efes'i 86-81 yenerek seriyi 2-2'ye getirdi. Maç sonrası lacivert-beyazlılarda başantrenör Ergin Ataman mücadeleyi ve seriyi yorumladı.

Karşılaşmanın ardından lacivert-beyazlı ekibin başantrenörü Ergin Ataman, mücadeleyi Anadolu Efes'in resmi internet sitesini değerlendirdi: Açıklamalara göre iyi bir seri olduğunun altını çizen Ergin Ataman, Galatasaray'ın pota altını çok iyi kullandığını dile getirdi.

''KÖTÜ OLANLARI BENİM BELİRTMEME GEREK YOK, MAALESEF HERKES GÖRDÜ''

"Güzel bir seri oluyor. Galatasaray Nef takımını kutluyorum. Bugün özellikle pota altını çok iyi kullandılar. Galatasaray Nef taraftarı da müthiş bir atmosfer yarattı. Çok iyi bir maç oldu. Kötü olanları ise benim belirtmeme gerek yok, maalesef herkes gördü."

 

 

Yenilgi sonrası Ergin Ataman: Kötü olanları herkes gördü! ile ilgili etiketler Ergin Ataman Anadolu Efes Galatasaray Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.