Yenilen dayak unutuldu! Mustafa Topaloğlu ile Derya Topaloğlu barıştı...

Şarkıcı Mustafa Topaloğlu'ndan dayak yediğini söyleyen Derya Topaloğlu yaşadığı şiddet olayından sonra yeniden eşine döndü. Mustafa Topaloğlu'nun, "Elimi salladığımda yanlışlıkla gözüne geldi. Nasıl olduğu Allah’ın bilgisinde" sözleri dikkat çekti.

Mustafa Topaloğlu‘nun 18 yıllık eşi ve 2 çocuğunun annesi Derya Topaloğlu‘na şiddet uyguladığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Topaloğlu’ndan şiddet gördüğünü TV ekranlarından haykıran Derya Topaloğlu, moraran yüzünün fotoğraflarını Instagram sayfasında paylaşmıştı. Bir magazin programında kavga eden ve bir daha barışmaları mümkün görünmeyen çift barıştı.

MUSTAFA TOPALOĞLU: “ELİMİ SALLADIM YÜZÜNE GELDİ, NASIL OLDUĞU ALLAH’IN BİLGİSİNDE”

İşte Mustafa Topaloğlu’nun barışma açıklaması: “Onda bilerek vurduğum hissiyatı oluştu. Ama ben ona bilerek vurmadım. Elimi salladığımda yanlışlıkla gözüne geldi. Nasıl olduğu Allah'ın bilgisinde. Ben de öyle bir şey yapmam. Elimi ters salladım, sert geldi. Eşim geç anladı ama kasten yapmadığımı anladı. Beni bilen biri olarak kasten olduğunu nasıl düşünebildi? Ben yürürken yere bakarım karıncaları ezmeyeyim diye. Bunu niye anlamadı diye üzüldüm. Tepkim onaydı. Araya aileler girdi. Onlar da benim gibi düşündüler. Ben de eşimin tepkisini normal karşıladım.

Yenilen dayak unutuldu! Mustafa Topaloğlu ile Derya Topaloğlu barıştı... ile ilgili etiketler dayak mustafa topaloğlu derya topaloğlu dövdü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.