Yenikapı metro istasyonu kapatıldı mı? M2 Yenikapı-Hacıosman seferleri ne zaman başlayacak?

İstanbul’da M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattının enerji kesintisi nedeniyle yolcu alımına geçici olarak kapatıldığı belirtildi. Yenikapı metro istasyonu kapatıldı mı? M2 Yenikapı-Hacıosman metro seferleri ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

İstanbul’da M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattının geçici olarak kapatıldığı bilgisi geldi. Vatandaşlar ise mesai saatlerinde M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı ne zaman açılacağını merak etmeye başladı. Peki, Yenikapı metro istasyonu kapatıldı mı?

M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Yenikapı istasyonunun enerji kesintisi nedeniyle yolcu alımına geçici olarak kapatıldığı bilgisi gelmeye başladı. Metro İstanbul'un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamasında, "M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Yenikapı istasyonu enerji kesintisi nedeniyle yolcu alımına geçici olarak kapatılmıştır. Seferlerimiz Vezneciler-Hacıosman istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadeleri yer aldı.

Yenikapı metro istasyonu kapatıldı mı? M2 Yenikapı-Hacıosman seferleri ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Yenikapı metro
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.