Yeniden sahnelere dönen İbrahim Tatlıses'e yoğun ilgi! Organizatörler harekete geçti

12 yıl aradan sonra Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde üç gün üst üste verdiği konserle sahnelere geri dönen 69 yaşındaki şarkıcı İbrahim Tatlıses'in, yeni bir konser anlaşmasına imza attığı konuşuluyor. Verdiği konserlerin biletleri günler öncesinde tükenen İmparator lakaplı usta sanatçının, Belarus'taki bir otelle altı konser için dudak uçuklatan bir rakama el sıkıştığı iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme Açıkhava'da üç gün üst üste sahne alan İbrahim Tatlıses, yeni bir konser anlaşmasına imza attı. 12 yıl sonra yeniden sahnelere dönen usta sanatçının, Belarus'taki bir otelle altı konser için dudak uçuklatan bir rakama el sıkıştığı konuşuluyor.

 

BİLETLERİ GÜNLER ÖNCESİNDEN TÜKENMİŞTİ...


12 yıl aradan sonra ilk konserini veren, müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği, kapıda kuyrukların oluştuğu arabesk müziğin yaşayan efsanesi İbrahim Tatlıses'e adeta talih kuşu kondu. Kuruçeşme Açıkhava'da üç gün üst üste sahneye çıkan ve biletleri günler öncesinden tükenen Tatlıses, yoğun ilgi karşısında organizatörleri de harekete geçirdi.

Yeniden sahnelere dönen İbrahim Tatlıses'e yoğun ilgi! Organizatörler harekete geçti


Konserlerinde dünden bugüne klasikleşmiş şarkılarını seslendiren 69 yaşındaki sanatçının, önceki gün milyonluk bir anlaşma için masaya oturduğu iddia edildi.

 


6 KONSERDEN 7 MİLYON TL KAZANACAK

Akşam gazetesinin haberine göre; 'İmparator' lakabıyla tanınan şarkıcı, ilk yurtdışı konseri için Belarus'taki bir otelle el sıkıştı. Tatlıses, altı konser için toplam yedi milyon TL kazanacak.

Yeniden sahnelere dönen İbrahim Tatlıses'e yoğun ilgi! Organizatörler harekete geçti

'İbo Show' programının ardından sevenlerinin konseri özlemini de dindiren ve seyircilerin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ettiği İbrahim Tatlıses, ilk yurtdışı konserini Belarus'ta verecek.

'İmparator' sahneye çıkmadan önce konser alanının önünde uzun kuyruklar oluştuğu görülmüştü. Dinleyicisiyle Boğaz'ın kıyısında buluşan İbo, dillere pelesenk olan şarkılarını seslendirmişti.

Yeniden sahnelere dönen İbrahim Tatlıses'e yoğun ilgi! Organizatörler harekete geçti


Yeniden sahnelere dönen İbrahim Tatlıses'e yoğun ilgi! Organizatörler harekete geçti ile ilgili etiketler Konser İbrahim Tatlıses Belarus Kuruçeşme Açıkhava
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.