Yeniden mi evleniyor? Merve Sevi'nin gelinlikli kareleri kafaları karıştırdı

2006-2007 yılları arasında Star TV'de yayınlanan 'Yalancı Yarim' dizisinde, merhum sanatçı Barış Akarsu ile birlikte rol alan ve bu dizide canlandırdığı 'Naz' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Merve Sevi sosyal medya hesabından paylaştığı gelinlikli pozlarıyla kafaları karıştırdı. Özel tasarım mini bir gelinlikle objektiflere poz veren Sevi'nin iddialı karelerine beğeni yağdı. Güzel oyuncudan 'evleniyor musun?' şeklinde gelen sorulara ise yanıt gecikmedi. İşte detaylar...

2007 yılında hayatını kaybeden Barış Akarsu ile birlikte rol aldığı Yalancı Yarim dizisindeki Naz karakteriyle hafızalara kazınan ve son olarak 2020 yılında Benim Kocam Yapmaz dizisinde rol alan oyuncu Merve Sevi şimdilerde gözlerden uzakta bir yaşam sürüyor.

GELİNLİKLİ POZLARINA YORUM VE BEĞENİ YAĞDI


Barış Akarsu ile partner olduğunda henüz 19 yaşında olan Merve Sevi sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımıyla gündeme geldi. 2017 yılında nikah masasına oturduğu spor eğitmeni Çalkan Algün'le evliliği sadece 1 yıl süren 35 yaşındaki oyuncu gelinlikli kareleriyle beğeni topladı.

Yeniden mi evleniyor? Merve Sevi'nin gelinlikli kareleri kafaları karıştırdı


Mini bir gelinlikle objektiflere poz veren Merve Sevi güzelliği ve düzgün fiziğiyle göz kamaştırdı. Birbirinden iddialı karelerini 163 bin takipçili Instagram hesabından paylaşan Merve Sevi kafaları karıştırdı. Başından bir evlilik geçen Sevi'nin karelerini takipçileri soru yağmuruna tuttu. Ünlü oyuncunun paylaştığı fotoğraf karelerinin gelinlik provasından olduğu düşünüldü. Merve Sevi'ye takipçileri 'evleniyor musun?' diye sormadan edemedi.

Yeniden mi evleniyor? Merve Sevi'nin gelinlikli kareleri kafaları karıştırdı - Resim : 2

''EVLENMİYORUM, ARKADAŞIMIN MARKASI İÇİN GELİNLİK GİYDİM''

Gelen yorumların ardından Instagram hesabının hikaye bölümünden bir video paylaşıp açıklama yapan Merve Sevi gelinlik giyme nedeniyle ilgili şunları söyledi: ''Telaş yok, hiç telaş yok. Evlenmiyorum arkadaşlar. Evlilik falan yok. Arkadaşımın markası için elbise giydim o kadar. Ne olur, evlilik mevlilik yok.''


MERVE SEVİ'NİN EVLİLİĞİ


Merve Sevi, 2017 yılında spor eğitmeni Çalkan Algün ile dünyaevine girmiş, ünlü çiftin evliliği yalnızca 1 yıl sürmüştü. Çift o dönem boşanma haberini karşılıklı olarak sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajla duyurdu. Sevi boşanma sonrası ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımında "Çok mesaj attınız, iyi niyetli dilkelerinize minnettarım. Hep sormuşsunuz; 'nasılsın, iyi misin, iyi ol?' demişsiniz. Nasılım biliyor musunuz? Sanki kötü bir hastalığa yakalanmışım da geçmiş gibi, doktor tekrar yaşayacağımı müjdelemiş gibiyim. Allah herkesin gönlüne göre versin. Sevgiden ayrılmayın" ifadelerini kullanmıştı. Merve Sevi'nin bu çarpıcı açıklaması ise günlerce konuşulmuştu.

 

Yeniden mi evleniyor? Merve Sevi'nin gelinlikli kareleri kafaları karıştırdı ile ilgili etiketler Merve Sevi Sosyal Medya gelinlik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.