Yeniden baba olan Alişan isyan etti!

Ünlü şarkıcı Alişan ve Buse Varol'un kızları Eliz, dün dünyaya geldi. Kızı doğduktan hemen sonra 'yakın' arkadaşlarına fotoğraf atan Alişan, bebeğine ait görüntüleri doğduktan yarım saat sonra sosyal medyada görünce adeta çılgına döndü.

Alişan güzel haberi "Geldi babasının aşkı, çok şükür" sözleriyle sosyal medya hesabından duyurdu.

Alişan kızı Eliz'in doğum haberini, "Geldi babasının aşkı, çok şükür" notuyla sosyal medya hesabından duyurmuştu.

"YAZIKLAR OLSUN SİZE!

Kızının fotoğraflarını doğduktan yarım saat sonra sosyal medyada paylaşan yakın arkadaşlarına İsyan eden Alişan, şunları söyledi:

"En yakınlarım bir kaç kişiye fotoğraf atıyorum...O da alıyor hikayesine atıyor. Ve ben, doğalı yarım saat olmuş bebeğimi yeni görüyorum her yerde... Yazıklar olsun!"

Yeniden baba olan Alişan isyan etti!

"KUCAKLAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Ünlü şarkıcı kızı Eliz'in doğumunun öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duygularını şu sözlerle dile getirmişti:

O gece başladı hikayemiz ve Allah bize 1 yıl sonra Burak’ı verdi.. Şimdi ailemize Allah’ın izniyle yarın Eliz katılıcak..Seni bekliyoruz kızım, annen baban ve bütün ailen hep birlikte seni kucaklamak için sabırsızlanıyoruz.. Yarın bizim için yepyeni bir sayfa açılacak...Beni evlendiğimiz günden beri dünyanın en mutlu kocası yapan aşkıma Buse Varol'a  kucağıma aldığım gün babalığı bana tattıran oğluma ve ailemize teşekkür ederim.. Bu mutluluğu bana ikinci kez yaşatmayı nasip eden Allahım'a binlerce şükürler olsun.. Sizlerden de ricam bir hayırlı olsun bir de dua.. Gel kızım bekliyoruz

“Dostlar Mahallesi” dizisinin setinde tanışan ikili aşklarını kısa sürede nikah masasına taşıdı. 2018’de evlenen çift 2019’da da oğulları Burak’a kavuştu.

 

Yeniden baba olan Alişan isyan etti! ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol Bebek doğum
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.