"Yeniden 2000'li rakamları görebiliriz"

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, son günlerde Çapa'ya gelen vaka sayılarında artış yaşandığını bildirdi. Tehlikeye "yeniden 2000 li rakamları görebiliriz" sözleri ile dikkat çeken Tükek, koronavirüse bağlı zatürre hastalarında da artış yaşandığını ifade etti. Tükek, vatandaşlardan Kurba Bayramı nedeniyle yapmak istedikleri ziyaretleri ertelemelerini istedi.

Çapa Tıf Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek'in mesajı şöyle:

"Son günlerde Çapa’ya gelen hasta sayısında artış var. Bu artışla birlikte ağır pnömoni olgularında da artış var. Önümüzde kurban bayramı var. Lütfen ziyaretleri erteleyelim. Bu çok önemli yeniden 2000 li rakamları görebiliriz. Telefonla bayramlaşalım. Aşıya kadar dayanalım lütfen"

"Yeniden 2000'li rakamları görebiliriz"

"Yeniden 2000'li rakamları görebiliriz" ile ilgili etiketler Çapa Tıp Fakültesi Kurban Bayramı Prof. Dr. Tufan Tükek pnömoni vaka
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.