Yeni Zelandalı sporcunun annesi ve takım arkadaşı Müslüman oldu!

Yeni Zelanda Rugby Milli Takımı'nın Müslüman oyuncusu Sonny Bill Williams'ın annesi ve takım arkadaşı Müslüman oldu.

Sonny Bill Williams'ın arkadaşı John Fontain, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Williams'ın annesi Lee Williams ve milli takım arkadaşı Offa Tuungafasi'nin Müslüman olduğunu duyurdu.

Williams ve İslam'ı seçen Tuungafasi ile birlikte camide çekilmiş bir fotoğrafı paylaşan Fontain, "Allahu Ekber, bugün Sonny Bill Williams'ın annesi ve takım arkadaşı Offa Tuungafasi, İslam'ı kabul etti. Allah onlar için kolaylık versin ve Firdevs cennetine koysun, amin" ifadelerini kullandı.

Yeni Zelandalı sporcunun annesi ve takım arkadaşı Müslüman oldu!

"ANNE ELHAMDÜLİLLAH"

Tuungafasi ile Christchurch hastanesindeki yaralıları ziyaret eden 33 yaşındaki Williams, konuyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı ancak resmi Twitter hesabından başörtülü annesi ve daha önce Müslüman olan kardeşiyle bir arada oldukları resmi paylaşarak "Anne Elhamdülillah" yazdı.

Yeni Zelandalı sporcunun annesi ve takım arkadaşı Müslüman oldu! - Resim : 2

Yeni Zelandalı sporcunun annesi ve takım arkadaşı Müslüman oldu! ile ilgili etiketler İslam Müslüman Yeni Zelanda
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.