Yeni yıla pandemi hastanesinde girdiler

Türkiye'de birçok kişi yılbaşı partisi yapamadığı için hayıflanırken, binlerce sağlıkçı pandemi hastanelerinde yeni yılı karşıladı. İşte ya onların yerinde olsaydık ne yapardık diyeceğimiz sağlık görevlilerinin yeni yılın ilk dakikalarında ortaya koyduğu hayat kurtarma mücadelesinden enstantaneler...

Görüntüler Konya’daki pandemi hastanelerinden Konya Eğitim Araştırma Hastanesi’nden...

Sağlık görevlileri 2021 yılının ilk saatlerine nöbette girdi.

Hastanenin acil servis, poliklinik ve yoğun bakım servislerinde görevli sağlık personeli bir yandan yeni yılı karşılarken, bir yandan da acil servise gelen koronavirüs hastalarına müdahale etmeye devam ediyor.

Yeni yıla pandemi hastanesinde girdiler

‘YENİ YILDAN DİLEĞİM KORONAVİRÜSÜN BİR AN ÖNCE BİTMESİ’

Pandemi hastanesinin acil servisinde görevli acil tıp teknisyeni Coşkun Dinçer'in yeni yıla ilişkin temenni ve düşünceleri şöyle oldu:

"Her zaman olduğu gibi bu yılbaşında da hastanedeyiz. Görevi sabah 08.00’de aldık, sabaha kadar da devam edeceğiz. Biz sağlık çalışanları olarak alıştık. Bayramlar ve yeni yıllara nöbette olmaya. Koronavirüs başladığında bu yana sağlık çalışanları için bir savaştı. Bu hastaneler de bu savaşın en ön cephesi. Cephedeki asker nasıl mutluysa biz de yılbaşı bayram fark etmez. Burada olmaktan, işimizin başında olmaktan mutluyuz. Keşke bunlar yaşanmasa da, herkes evinde ailesiyle mutlu ve mesut yeni yılı karşılasa. Yeni yıldan tek dileğim koronavirüsün bir an önce bitmesi. Çünkü yorulduk.”

Yeni yıla pandemi hastanesinde girdiler - Resim : 2

‘İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ’

Acil servis doktorlarından İmran Gümüş ise şunları söyledi:

“Bizler yılbaşında da gerek acil servislerde gerek yoğun bakımda işimizin başındayız. Halkımızdan da yeni yılda maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini bekliyoruz. Yeni yılın herkese sağlık getirmesini diliyorum. Bizler, sizin için buradayız. Siz de bizim için evinizde kalmaya devam edin."

Yeni yıla pandemi hastanesinde girdiler - Resim : 3

Yeni yıla pandemi hastanesinde girdiler ile ilgili etiketler Konya doktor pandemi hastanesi Sağlık çalışanları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.