Yeni yaşını kutlayan Alişan'dan doğum gününde yürek yakan paylaşım

Şarkıcı Alişan bugün 46. yaşına bastı. Sosyal medya hesabından, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında koronavirüs nedeniyle kaybettiği kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş'ın önceki doğum gününde kendisine yazdığı kutlama mesajını yayınlayan Alişan herkesi duygulandırdı. Ünlü şarkıcı ''Bunları yazmıştı bana canımın parçası ve bir daha da bir şey yazamayacak'' ifadelerini kullandı.

Şarkıcı ve sunucu Alişan 46. yaşına girdi. Geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş'ın ölümüyle zor günler geçiren Alişan, sosyal medya hesabından duygusal bir yazı kaleme aldı. İki yıl önce kardeşinin sosyal medya hesabından paylaştığı, doğum günü mesajını Instagram hesabından paylaşan Alişan paylaşımının altına düştüğü notla herkesi duygulandırdı.


Alişan, iki yıl önce kardeşinin kendisine ''Günlerden 19 Haziran. Benim canım abimin, arkamdaki en büyük gücümün, solistimin, Burkimin birtanecik babası, kızlarımın amcası abimin doğum günü. İyi ki doğdun iyi ki benim abimsin yeni yaşında sağlık, mutluluk ve başarı seninle olsun. Yengemle, burkin ve bizlerle nice yıllarımız olsun. Çok şanslıyım ki senin gibi bir abim olduğu için." şeklinde yazdığı doğum günü mesajını Instagram hesabından yayınladı.

ALİŞAN

Alişan doğum gününde yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: ''Benim için son doğumgünü kutlaması o seneydi..Benim için 19 Haziran sadece doğduğum gün dışında bir anlam ifade etmeyecek..Bunları yazmıştı bana canımın parçası ve birdahada birşey yazamayacak..Artık hayatımızda Eliz’de var Selçuk’um ve sen rahat uyu biz hep birlikteyiz..Amcaları son nefesine kadar onların yanında olacak..Sen hep yanımızdasın ben biliyorum..Dünyanın en iyi babası babalar günün kutlu olsun..Seni çok seviyorum kardeşim,canım,canımın yarısı..(doğumgünümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim)''

Yeni yaşını kutlayan Alişan'dan doğum gününde yürek yakan paylaşım

MERVE TEKTAŞ

Selçuk Tektaş'ın eşi ve iki kızının annesi Merve Tektaş da Alişan' ın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Alişan'ın kendi çocukları ve yeğenleriyle çekilen bir fotoğraf karesine yer veren Merve Tektaş, paylaşımının altına düştüğü notta şu ifadelere yer verdi: ''Nasıl başlasam ne yazsam bilemiyorum yeni gelicek her yaşın ne kadar eksik olsada ben ve kızlarım herzaman seninle olucaz ve ben herzaman ne olursa olsun kızkardeşin olarak yanında olucam seni seviyoruz ❤️iyiki doğmuşsun iyiki varsın 🙏hayatın bize borcu var ve bu borcu evlatlarımıza güzel yazılar yazarak ödeyeceğine inanıyorum 🙏❤️ @alisanofficial''

Yeni yaşını kutlayan Alişan'dan doğum gününde yürek yakan paylaşım - Resim : 2


BUSE VAROL


Alişan'ın eşi Buse Varol ise eşinin yeni yaşında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Benim kalbi, gönlü güzel kocam.. İyiki doğmuşsun. Burak ve Eliz senin gibi bir babaya sahip oldukları için çok şanslılar🙏🏼 Tabii ben de öyle🙏🏼 Yürüdüğümüz yollar bazen dikenli bazen gül bahçesi.. Ama sen en iyi yol arkadaşımsın, yoldaşımsın. Allah seni başımızdan, yuvamızdan eksik etmesin.Seni çok ama çokk seviyorum❤️ İyiki varsın.. @alisanofficial'' dedi.

Yeni yaşını kutlayan Alişan'dan doğum gününde yürek yakan paylaşım - Resim : 3


DEMET AKALIN

Alişan'ın yakın dostu ünlü popçu Demet Akalın, Alişan ile çekilen fotoğraf karelerine ''Eski ve eskimeyen dost kardeş abi ortim .. iyiki doğdun 💖mutlu ailenle daha nice senelerin olsun Alim💖🥰 @alisanofficial seni çok seviyoruz'' notunu düşerek doğum gününü sosyal medyadan kutladı.

Yeni yaşını kutlayan Alişan'dan doğum gününde yürek yakan paylaşım - Resim : 4

 

Yeni yaşını kutlayan Alişan'dan doğum gününde yürek yakan paylaşım ile ilgili etiketler Demet Akalın Buse Varol Alişan Sosyal Medya Merve Tektaş Selçuk Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.