Yeni yaşını kutlayacak olan Müge Anlı'ya ekibinden büyük sürpriz

Hafta içi her gün atv ekranlarında izleyiciyle buluşan atv'nin sevilen programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı'ya ekibi canlı yayında sürpriz yaptı. Yeni yaşına girecek olan Anlı’ya ekibi canlı yayında sürpriz doğum günü hazırladı. Yayına yeni yaşı için pasta mumlarını üfleyerek giren Anlı’ya seyircilerinden birçok doğum günü mesajı geldi.


19 Aralık'ta 47. yaşına girecek olan sunucu ve gazeteci Müge Anlı'ya en güzel hediye ekibinden geldi.


5 BİN FİDAN BAĞIŞLADILAR

Ekibi “Sizin için özel bir şey yapmak istedik. Hepimiz küçük bir fidan gibiydik elinizde, sizinle yeşerdik. Sizinle ağaçlandık. Gösterdiğiniz yolda iyiliğe bir adım atmak için çok uğraştık. Geçtiğimiz Temmuz ayında güzel şehrimiz Manavgat’ı saran alevler, ormanlar kadar bizlerin de canını yakmıştı. Yangın felaketini duyar duymaz siz de oraya gitmiş, aşevi filonuzla
yine birçok hayata dokunmuştunuz. İyiliğe dair her dokunuşunuzla kelebek etkisi yaratıyorsunuz. Attığınız adımların arkasından gitmek için size anlamlı bir hediye vermek istedik ve Manavgat Kalemler köyüne 5 bin fidan bağışı yaptık ve sizin adınızla küçük bir orman oluşturduk.” dedi.

Yeni yaşını kutlayacak olan Müge Anlı'ya ekibinden büyük sürpriz


Duygusal anlar yaşayan Anlı, “Ben hep diyorum kuşlar sürüleriyle uçar, ben sizlerle Müge Anlı’yım, izleyicimle. Asıl sizler iyi ki varsınız.” diyerek teşekkür etti.

Yeni yaşını kutlayacak olan Müge Anlı'ya ekibinden büyük sürpriz

 

Yeni yaşını kutlayacak olan Müge Anlı'ya ekibinden büyük sürpriz ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert Manavgat
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.