Yeni yaşını çırılçıplak soyunarak kutladı!

Daha önce Müslüman olduğu iddiaları ortaya atılan ünlü oyuncu Lindsay Lohan, yeni yaşını Instagram hesabından paylaştığı çırılçıplak fotoğrafla kutladı. Lohan'ın paylaşımına yorum yağdı.

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan, yeni yaşını sosyal medya hesabından çıplak poz vererek kutladı. Çıplak fotoğrafına, pasta ve kurdele emojisi ekleyen Lohan'ın paylaşımına hem iyi hem de kötü yönde yorum yağdı.

Müslüman olduğu iddia edilmişti

Trafik suçu nedeniyle 125 saat kamu hizmetinde çalışma cezasına çarptırılan Lindsay Lohan, cezası kapsamında çalıştığı New York'taki okula giderken Kur'an'ın İngilizce çevirisiyle objektiflere takılmış ve Lohan'ın Müslüman olduğu iddia edilmişti. Söz konusu iddialar hakkında da konuşan menajer, "Bildiğim kadarıyla Lohan İslam dinine geçmiş değil" demişti.

Yeni yaşını çırılçıplak soyunarak kutladı!

"İslam'ı öğrendiğini sanıyordum"

Bir takipçisi Lindsay Lohan'ın fotoğrafının altına, "İslam'ı öğrendiğini sanıyordum" yazarken, başka bir kullanıcı da "Uyuşturucu batağından kurtulup tekrar kendini bulmana çok sevindim" diye yazdı.

Yeni yaşını çırılçıplak soyunarak kutladı! ile ilgili etiketler Çıplak ünlü yaş günü
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.