Yeni ve eski sevgili burun buruna!

Yakın arkadaşı İbrahim Büyükak'ın pazar günü düzenlenen düğün törenine yeni sevgilisi Berfu Yıldız'la katılan Eser Yenenler, eski sevgilisi Dila Tarkan'la burun buruna geldi.

İbrahim Büyükak uzun süredir birlikte olduğu Nurdan Beşen'le geçtiğimiz pazar günü nikah masasına oturdu. Çiftin düğün törenine ailesi ve yakın dostları katıldı.

KREDİYLE TATİLE YOLLAMIŞTI

Eser Yenenler 2016 yılında sosyetik güzel Dila Tarkan'la aşk yaşamıştı. Hatta o dönemde parasız olmasına rağmen sosyetik sevgilisini Bali'ye tatile götürmek için banka kredisi çektiğini, ayrıldıktan sonra da borç ödediğini anlatmıştı.

 PİŞTİ OLDU

Bir süredir 2015 Miss Turkey 4. güzeli Berfu Yıldız'la birlikte olan Eser Yenenler, Üç Adam ekibinden yakın dostu İbrahim Büyükak'ın düğününde şoke oldu. Yenenler, eski sevgilisi Dila Tarkan'la göz göze gelmemek için büyük çaba sarf etti.

Yeni ve eski sevgili burun buruna! - Resim : 2

NİSPET YAPTI

Düğünde çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaşan Berfu Yıldız, adeta nispet yaptı. Yıldız, sevgilisiyle çektirdiği fotoğrafları kalp koyarak paylaştı.

Eser Yenenler ve Berfu Yıldız;

Yeni ve eski sevgili burun buruna! - Resim : 3

Yeni ve eski sevgili burun buruna! - Resim : 4

Yeni ve eski sevgili burun buruna! ile ilgili etiketler Eser Yenenler Dila Tarkan İbrahim Büyükak Düğün Berfu Yıldız sevgilisi pişti
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.