Yeni trend: DM sevgililiği!

Günümüzün sevgililik anlayışı eskilere göre çok farklı bir hal aldı. Artık çoğu kişi sevgili bulmak için sosyal medyanın verdiği olanaklardan faydalanıyor. Bunlardan en çok kullanılan ise Instagram'ın DM (direkt mesaj) özelliği. Kanal D muhabiri Serkan Tahmaz da sokağa çıkarak vatandaşların 'DM sevgililiği' ile ilgili görüşlerini öğrendi.

Sosyal medya siteleri insanların hayatının büyük bir bölümünü etkiliyor. Öyle ki, kimi zaman insanlar orada yaptıkları 'İntihar etmeli miyim?' anketinden çıkan sonuca göre hayatlarını bile sonlandırabiliyor.

Sosyal medya ile sosyalleşiyor, hatta evleniyorlar. En çok kullanılan sosyal paylaşım uygulamalarından olan Instagram'da ise 'DM'den (direkt mesaj) birbirleriyle tanışan insan sayısı oldukça fazla.

 DM SEVGİLİLİĞİ NEDİR?

Instagram DM kutusu son günlerde hayatımıza 'DM sevgililiği' gibi bir kavramı daha kattı. Peki DM sevgililiği nedir?

Sosyal medya hesaplarından tanışıp birbirlerine numaralarını vermekten çekinen insanlar, yalnızca DM aracılığıyla konuşarak ilişkilerine başlıyorlar. Eğer karşısındaki kişinin kendisine uygun olmadığını düşünürse de tek bir tuşla hayatından çıkarabiliyorlar.

"GARİP...."

Kanal D muhabiri Serkan Tahmaz, sokağa çıkarak vatandaşlara konu hakkındaki görüşlerini sordu. Kimisi bunun güzel bir durum olduğunu savunurken kimileri ise bunun 'garip' olduğunu ifade etti.

Yeni trend: DM sevgililiği! ile ilgili etiketler Instagram Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.