Yeni transferler ilk kez sahnede... 5-1'in rövanşında Galatasaray'ın PSV 11'i belli oldu

Galatasaray, PSV karşısında mucize peşinde... UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Hollanda devine Eindhoven'da 5-1 mağlup olan Sarı-Kırmızılılar, rövanş maçında futbol tarihine geçecek bir geri dönüşe imza atmak istiyor.

Galatasaray, 5-1'in rövanşında PSV'yi ağırlıyor. Türk Telekom Stadyumu'ndaki bakım çalışması nedeniyle karşılaşma Başakşehir'de oynanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Hollanda devine Eindhoven'da farklı mağlup olan Sarı-Kırmızılılar, mucize peşinde...

Galatasaray'ın tur atlaması için PSV karşısında 5 farklı galibiyet gerekiyor. Her türlü 4 farklı galibiyet ise maçı uzatmaya taşıyacak. Galatasaray, 5 farklı skorla kazanması halinde ise adını üst tura yazdıracak. Cim Bom, PSV'ye elenmesi halinde ise Avrupa kupalarında yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda devam edecek. Sarı-Kırmızılılar'ı bekleyen rakip İskoçya temcilsici St. Johnstone...

GALATASARAY-PSV MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? 

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma, saat 21.00'de başlayacak. Maçı İtalyan hakem Massimiliano Irrati yönetecek. Deplasmandaki ilk maçı TV 8 yayınlamıştı. Rövanş maçı ise D Smart'tan naklen yayınlanacak.

GALATASARAY : Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Ömer, Emre, Aytaç, Sekidika, Kerem, Muhammed, Barış.

PSV: Drommel, Mwene, Ramalho, Boscagli, Max, Van Ginkel, Sangare, Götze, Gakpo, Madueke, Zahavi.

 Yeni transferler ilk kez sahnede... 5-1'in rövanşında Galatasaray'ın PSV 11'i belli oldu

AVRUPA FATİHİ'NİN KARNESİ ÇOK ZAYIF

Galatasaray her ne kadar "Avrupa Fatihi" olarak anılmaya devam etse de, son yıllardaki Avrupa karnesi çok zayıf... Aslan, 2013-14 sezonunda Roberto Mancini yönetimindeki kadrosuyla  Devler Ligi'nde Juventus eledikten sonra 36 kez Avrupa'da sahne aldı. Bu maçların sadece 4'ünü kazanabilen Galatasaray, 22 kez mağlup oldu, 10 defa da sahadan beraberlikle ayrıldı. Temsilcimizin 28 golüne rakipleri 71 golle cevap verdi! Galatasaray, bugün Avrupa'da 290. kez sahne alacak.

Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki 83. maç öncesi Sarı-Kırmızılılar'a 5 gollü galibiyet gerekiyor. Fatih Terim yönetiminde Avrupa arenasında 82 maça çıkan sarı-kırmızılı takım, 32 galibiyet, 17 beraberlik ve 33 mağlubiyet yaşadı.

Galatasaray ile PSV, bugün Avrupa kupalarında 8. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 7 maçın 5'ini PSV, 2'sini ise Galatasaray kazandı. Bu maçlarda PSV 15 kez fileleri havalandırırken, Galatasaray ise 7 gol kaydetti. Galatasaray-PSV maçı seyircili oynanacak.

 

Yeni transferler ilk kez sahnede... 5-1'in rövanşında Galatasaray'ın PSV 11'i belli oldu - Resim : 2

Yeni transferler ilk kez sahnede... 5-1'in rövanşında Galatasaray'ın PSV 11'i belli oldu ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim psv
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.