Göztepe'nin yeni transferinin Ayhan Işık ile benzerliği dikkat çekti!

İzmir ekibi Göztepe genç oyuncu Hüseyin Bulut ile sözleşme imzaladığını duyurdu. Yeni transferin en çok dikkat çeken nokta ise Türk sinemasının 'Taçsız Kral' lakaplı efsane oyuncusu Ayhan Işık ile olan benzerliğiydi.

İzmir ekibi Göztepe, 1999 doğumlu genç oyuncu Hüseyin Bulut ile sözleşme imzaladı. Uzun süredir görüşen taraflar sonunda imza masasında buluştu ve 5 yıl için imzalar atıldı.

Hüseyin Bulut, Göztepe’de ikinci sezonunu oynayacak olan Yasin Öztekin gibi Borussia Dortmund altyapısında yetişti. Bulut son olarak 2018-2019 sezonunda Borussia Dortmund II forması giydi. Genç oyuncu imza sonrasında Afyon’a geçerek Göztepe kampına dahil oldu.

AYHAN IŞIK İLE BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Yeni transfer Hüseyin Bulut'un Türk sinemasının efsane oyuncularından Ayhan Işık ile olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı. Ayhan Işık'ın da İzmirli olması önemli ayrıntılardan biri...

Göztepe'nin yeni transferinin Ayhan Işık ile benzerliği dikkat çekti! ile ilgili etiketler Göztepe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.