Yeni transfer Ozornwafor'a yol göründü!

Galatasaray'da yeni transferler sonrasında yabancı kontenjanı da dolduğu için Fatih Terim yeni bir yol haritası belirledi. Buna göre yeni transfer Ozornwafor kiralanacak, Diagne ve Mitroglou ile de yollar ayrılacak.

Şampiyonlar Ligi'nde sahne alacağı yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için harekete geçen Galatasaray, önceki akşam Ryan Babel, Valentine Ozornwafor ve Adem Büyük transferlerini kamuoyuna duyurdu.

Uzun süredir görüşme halinde oldukları bu 3 oyuncuyu resmen renklerine bağlayan sarı-kırmızılılar, iki golcü ve 8 numara takviyesi için de çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Ancak Aslan'ın önünde ciddi bir engel var...

TEKNİK DİREKTÖR FATİH TERİM PLANINI HAZIRLADI

Kadrosunda şu anda, Muslera, Linnes, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Donk, Fernando, Belhanda, Feghouli, Diagne, Mitroglou, Babel ve Ozornwafor olan Galatasaray'ın 14 kişilik yabancı kontenjanı dolmuş durumda.

Sabah'ın haberine göre, Yeni gelecek yabancı oyuncular için görüşmelerini son aşamaya getiren sarı-kırmızılılar, kontenjanı boşaltmak zorunda. Bu konuda planını hazırlayan teknik direktör Fatih Terim'in yabancı oyuncularla ilgili belirlediği yol haritası şöyle:

Satılacak: Diagne
Kiralanacak: Ozornwafor
Gönderilecek: Mitroglou
Alınacak: 2 forvet + 1 orta saha

Yeni transfer Ozornwafor'a yol göründü! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim UEFA Şampiyonlar Ligi Ryan Babel Diagne
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.