Yeni sezonu merakla bekleniyordu... Aziz dizisi yayından kaldırıldı

Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar, Damla Sönmez ve Fırat Tanış'ın başrolünde yer aldığı, Show TV’nin O3 Medya imzalı dizisi 'Aziz' haziran ayında sezon finali yapmıştı. İkinci sezonu izleyiciler tarafından merakla beklenirken 'Aziz' dizisinden kötü haber geldi. Aziz dizisi, kanal ve yapım şirketinin kararıyla yeni sezon öncesi yayından kaldırıldı.

Show TV'nin yapımını O3 Medya'nın, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu ise Eda Tezcan’ın kaleme aldığı sevilen dizisi Aziz'in yeni sezonu merakla beklenirken dizinin fanlarını üzen bir gelişme yaşandı. Başrollerinde Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar ve Fırat Tanış'ın yer aldığı, ikinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan diziden kötü haber geldi. Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği dizinin final kararı aldığı belirtildi.

aziz

''DİZİMİSİ SONLANDIRMA KARARI ALDIK''


O3 Medya yaptığı yazılı açıklama ile Aziz dizisini sonlandırdıklarını açıkladı. Yapılan açıklamada “Aziz dizimizi sonlandırma kararı aldık. Bizi hiç yalnız bırakmayan siz sevenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.


aziz dizisi

Dizinin başrolünde yer alan Murat Yıldırım, eşi Imane Elbani'nin doğumu nedeniyle bir süredir Amerika’daydı. Yıldırım’ın ekibe ne zaman döneceği konusunda net bir bilgi vermediği iddiası kulislerde dolaşıyordu.

Ancak ünlü oyuncu bu iddiayı yalanlamış ve “Bazı haberler gördüm; diziye dönmeyeceğime dair… Bunlar doğru değil. Sevgili Eylem Canpolat kalemini çok beğendim ve aynı zamanda sevdiğim bir arkadaşım. Halasını kaybettiği için ve hali hazırda başka bir senaryo da yazdığı için bize yardımcı olamayacağını söyledi hepsi bu… Ben de tahmini 22 Ağustos gibi işimin başındayım. Size Aziz dizisinin yepyeni ve güçlü bir hikayeyle döneceğini sözüne verebilirim. Sevgiler…” demişti.

aziz

Amerika’dan gelmeyen Yıldırım’ın yeni sezonda birkaç bölüm oynayıp Amerika’ya dönmek zorunda olması nedeniyle ortak bir kararla dizinin final yapmasına karar verildi.

Yeni sezonu merakla bekleniyordu... Aziz dizisi yayından kaldırıldı - Resim : 4

Yeni sezonu merakla bekleniyordu... Aziz dizisi yayından kaldırıldı ile ilgili etiketler Show TV Murat Yıldırım aziz aziz dizisi o3 medya final
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.