Yeni sezonda Üç Kız Kardeş’e çok güçlü bir isim geliyor!

İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi geçen kış sezonunda şubat ayında Kanal D’de yayınlanmaya başlamıştı. Reyting savaşına geriden başlayan ancak kısa sürede hızla yükselerek zirveye yerleşen Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezonda çok deneyimli bir isimle oyuncu kadrosunu güçlendiriyor.

Üç kız kardeş, anne babası ve çevreleriyle geçen sıcacık bir hikayeyi anlatan Üç Kız Kardeş dizisi Ayvalık’ta çekiliyor. Dizinin ikinci sezon çekimlerine 28 Ağustos’ta başlayacak. Rakiplerine göre sete biraz daha geç çıkan Üç Kız Kardeş dizisinin eylül ortasında yeni bölümleriyle ekrana gelmesi bekleniyor.

Bu arada ikinci sezonda hikayenin daha da çarpıcı hale geleceği belirtilen Üç Kız Kardeş’in oyuncu kadrosuna çok başarılı bir isim katıldı. Buna göre usta oyuncu Ayça İnci yeni sezonda Üç Kız Kardeş’te olacak.

Yeni sezonda Üç Kız Kardeş’e çok güçlü bir isim geliyor! 1

Yeşilcam’ın unutulmaz isimlerinden Bilal İnci’nin torunu olan Ayça İnci, setlere 16 yaşındayken Kartal Tibet’in yönettiği Borsa adlı TV dizisiyle adım attı. Uğur Yücel’le tanışmasının ardından Alacakaranlık dizisinde rol alarak dikkatleri üzerine çeken oyuncu bugüne kadar İstanbul Şahidimdir, Yanık Koza, Akasya Durağı, Arka Sokaklar, Üç Kuruş gibi dizilerde rol aldı. Ayça İnci en son ömrü çok kısa süren Sana Söz dizisiyle ekrana geldi.

Ayça İnci’nin Üç Kız Kardeş dizisinde Sevilay isimli bir karaktere hayat vereceği belirtiliyor. Ancak Sevilay karakterinin dizinin hikayesini nasıl etkileyeceği yönünde bir açıklama yapılmadı. İnci’nin dizinin yeni sezonunda hikayeye büyük hareket katması bekleniyor.

Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Özgü Kaya, Berker Güven ve Melisa Berberoğlu’nun rol aldıkları Üç Kız Kardeş, sezonu zirvede kapatmıştı. Hızla reytinglerde uçuşa geçen ve çok konuşulan, beğenilen diziler arasına giren Üç Kız Kardeş, ikinci sezonuyla merakla bekleniyor.

Yeni sezonda Üç Kız Kardeş’e çok güçlü bir isim geliyor! ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.