Yeni sezona bomba gibi başladı! Altay Bayındır'dan 2'de 2...

Altay Bayındır 2021-2022 Süper Lig sezonuna 2'de 2 ile başladı... Dün Antalyaspor maçından 2-0 galip olarak ayrılan Fenerbahçe'nin genç kalecisi kendinden bahsettirdi.

Altay, Fenerbahçe'de bomba gibi bir sezona başladı! 

2021-2022 Süper Lig sezonunda ilk iki hafta gol yemeyen Altay Bayındır, lige 2'de 2 ile başladı. Antalyaspor karşısında gelen 4 isabetli şutta rakiplerine kaleyi kapatan genç kaleci, ilk hafta oynanan Adana Demirspor mücadelesinde ise tam 7 kurtarışa imza attı. Sarı-lacivertli ekibin genç file bekçisi iki haftada kalesine gelen toplam 11 şutun tamamını kurtardı. 

ADANA MAÇINDA REKOR KURTARIŞ

Altay Bayındır, Adana'da yaptığı 7 kurtarışla Süper Lig'de kendisinin bir maçta yaptığı en fazla kurtarış rekorunu yeniledi. Adana Demirspor mücadelesinden 1-0 galip ayrılan Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır, alınan 3 puanda büyük pay sahibi oldu. Altay, geçen sezon Alanyaspor ve Denizlispor maçlarında da 7'şer kurtarış yapmıştı.

Antalyaspor galibiyeti ardından konuşan Altay Bayındır "Bizim için önemli bir maçtı. Mutluyuz. İnşallah böyle devam ederiz. Taraftarımızla beraber ilk iç saha maçıydı. Çok şükür kazandık. Emek veren herkese armağan olsun. Yolumuz uzun. Daha çok maç var. Aynı disiplinle, çalışmalarımı artırarak, eksiklerimizi kapatarak sezonu en iyi şekilde noktalarız." ifadelerini kullandı.

 

Yeni sezona bomba gibi başladı! Altay Bayındır'dan 2'de 2... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Altay Bayındır
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.